Lifestyle

Valjda se još tuširaš

Aside Banners

8 stvari koje ćeš prestati raditi zbog nove nogometne sezone

Piše , Objavljeno

Nacionalne nogometne lige su već davno počele, a sada počinje i najveće nogometno natjecanje – Liga prvaka. Ove stvari ćeš sigurno prestati raditi zbog najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Screenshot_1 (Custom)

Ići u crkvu.

Sva sreća u Premiershipu igraju tek na Sv.Stjepana/Boxing Day i na Božić nema utakmice pa uspiješ barem jednom godišnje posjetiti svetu zgradu u kojoj si kršten. Nedjeljna jutra su rezervirana za rezimiranje nogometne subote s ekipom, a nedjeljna poslijepodneva za dozu nedjeljnog nogometa, često Serie A. Opet s ekipom, naravno.

Jesti išta biljnog podrijetla. Osim ako je čips ili prženi krumpirići.

hamburger-801942_1280 (Custom)

Za ljeto si se baš lijepo doveo u formu. Jeo šejkove čiji je glavni sastojak bio kelj, snackao mrkve, živio na rajčicama i goji bobicama. Sada samo meso u različitim formama. Ćevap, pljeska, kebab, mesna rolada, dinosaur šnicla. Eventualno kao dodatak krumpirne prerađevine pržene u litrama ulja.

Imati slobodnu večer za prijatelje koji ne prate nogomet.

Gotovo svaka večer je nogometna večer. Okej, nekad ponedjeljkom možeš izdvojiti vrijeme za prijatelje jer već neko vrijeme nema Petice na televiziji.

Piti išta što nije pivo.

Tvoja djevojka/žena te polako počela preobraćati u zrelog muškarca koji zna razliku između traminca i krauthakera, ali počela je nova nogometna sezona i sada znaš jedino razlike između nogometnih taktika i vrsta piva.

Ne trebaš etikete da znaš koje je koje pivo

Ne trebaš etikete da znaš koje je koje pivo

Zatvorenih očiju prepoznaš razliku između Tuborga, Amstela i Hajnija. Najdraže pivo ti se mijenja svake sezone i uvijek biraš ono koje je trenutni sponzor Lige prvaka.

Odijevati išta što nije udobno. I što nema veze s nogometom.

Dosta je bilo glumljenja. Ionako svi samo želimo da nam bude fino i udobno. A napokon možeš isprobati kombinaciju svog jednog jedinog donjeg dijela trenirke i tisuću dresova različitih nogometnih klubova sa svih kontinenata. AJMO MELBOURNE KNIGHTSI! I gostujuća i domaća garnitura dresova. Ako je klub sudionik Lige Prvaka, imaš i treću garnituru.


Barcelona SC. Sportski klub. Iz Ekvadora. I to nosiš s ponosom.

Dugo šetati psa u večernjim satima.

Preko dana se možeš igrati s njim (samo s loptom naravno), a navečer samo brzinska šetnja

Preko dana se možeš igrati s njim (samo s loptom naravno), a navečer samo brzinska šetnja

Čim sudac zazviždi za kraj poluvremena ti izlijećeš s psom napraviti kratki krug oko zgrade jer znaš da imaš barem tri minute dok traju promidžbenih poruka, a ne želiš propustiti stručni komentar evidentnog stručnjaka Gorana Vlaovića. Pas se nabrzak popiša, a smatraš da mu je inače dovoljna šetnja to što si ga izdresirao da ti donese pivo. Ima dobrih pet metara između kauča u dnevnoj i hladnjaka u kuhinji.

Odgovarati na pozive.

Zovi, samo zovi. Mi se ne javljamo

Zovi, samo zovi. Mi se ne javljamo

Tkogod bio, pitat će te nešto o stvarnom svijetu koji je blizu, a tebe zanima samo što ima na Santiago Bernabeuu, na Camp Nou, na Giuseppe Meazzi… Bolje je ne odgovarati na mobitel, možda te onaj jedini čudni prijatelj koji ne prati nogomet zamoli da mu pomogneš oko selidbe u večernjim satima ili djevojka da dođeš po nju poslije yoge srijedom uvečer.

Seksati.

Ništa od ovoga za tebe.

Ništa od ovoga za tebe.

A gle… moralo se negdje prelomiti. Ili je ljepša polovica već zaspala nakon svih tih utakmica, analiza nakon utakmice i sažetaka svih ostalih utakmica ili je jednostavno ljuta što ne priznaješ njezino postojanje većinu tjedna pa je iz protesta otišla u krevet. Sama. S masažerom za vrat. Ti ćeš vjerojatno ostati na kauču.

Pripremi se na križobolju jer ćeš spavati ovdje.

Pripremi se na križobolju jer ćeš spavati ovdje.

TAGOVIbarcelona chelsea lifestyle liga prvaka messi navijač nogomet real madrid ronaldo sport

Komentiraj