Lifestyle

Život bez mlohave ćune

Aside Banners

9 stvari koje moraš učiniti kako bi tvoj penis bio sretan

Piše , Objavljeno

Nitko o tome ne razmišlja dok je mlad i zdrav, ali dani mlohave ćune i kuhanih špageta će doći prije nego što mi to mislimo. Na sreću, nismo totalno bespomoćni!

Gledajući muškarce s evolucijskog stajališta, jedino što je na nama bitno, važno i uistinu korisno su naši penisi, tojest ono što se njima prenosi. Dakle, kada bi žene htjele biti bezobrazne i spustiti nas iz naših oblaka obmane u kojima živimo, mogle bi nam jednostavno reći kako smo mi samo ukras oko penisa… i mi se uistinu ne bismo imali što žaliti! Istina, tijekom povijesti smo razvili neke druge sposobnosti i sami sebi i drugima nametnuli važnost gradnjom, skrbi o svojoj obitelji i uvijek zabavnim ubijanjem drugih ljudi, ali na kraju dana je za opstanak naše vrste bitna jedino naša surlica.

Upravo zato trebamo čuvati naše penise kao naše najveće blago, brinuti se o njima, paziti da su uvijek čisti i zdravi, tepati im tek toliko da se osjećaju voljeno, ali ne previše kako ne bi omekšali, poneki ih put ohrabriti kakvim bojnim pokličem i svakako, ali svakako nadjenuti ime koje u sjećanje priziva davno izgubljene idole mužjaštva. Nikakav Micko, Mališa, Beba ili Mrvica… u obzir dolaze samo Ragnarok Veličanstveni, Tvrtko Kamen, Buffy Ubojica Vagina, Sinbad Moreplovac Crvenih Mora, Kiklop Orgazmički i slično! I vjerujte, doći će vrijeme kada niti sve ovo neće biti dovoljno da ga dignete, a onda ćete se možda sjetiti ovih 9 savjeta koje su nam predložili kolege s EliteDailya. Nadamo se kako neće biti prekasno jer vaš penis zaslužuje biti sretan. Na kraju krajeva, ako je on sretan i gazda je sretan!

1. Možda do sada nisi čuo, ali pušenje je štetno

Naravno kako su sve najbolje ovisnosti štetne, a kao crnog bi se vraga trebao kloniti cigareta. Osim što uzrokuje tumore svih vrsta, probleme sa srcem i plućima, žute zube i mrtvački zadah, pušenje neće štedjeti niti pišu. Nikotin na kratke staze uzrokuje sužavanje krvnih žila (što znači i slabiji protok krvi te mogući izostanak erekcije) i vrlo neugodan okus, miris i teksturu sjemena. Dugogodišnji pušači mogu očekivati arteriosklerozu (otvrdnjavanje krvnih žila) i aterosklerozu (nakupljanje plaka u žilama) što može značiti samo jedno: možete odbrojavati do sutra, ali lansiranja neće biti!

2. Cuga je erektilna tuga

Među nama žive rijetki superjunaci poput Micka Jaggera ili Charlieja Sheena koji ne samo da nekim čudom još uvijek dišu, nego vrlo vjerojatno i dalje praše kao da im je 18 godina! Bez brige, ti nisi jedan od takvih likova te si vjerojatno već spoznao posljedice druženja s frendićima Jimom, Johnnyem i Jackom i to u vidu klasičnog alkoholnog stanja znanog kao mlohava ćuna. Na duže ti staze alkohol totalno oslabljuje krvotok i snagu erekcije, a konzorcij zabrinutih seksualnih partnerica je donio jednoglasnu odluku kako cuga nikako ne pomaže bukeu inače vrhunskog ejakulata.

3. Prestani jesti kao svinja i počni jesti kao gospodin

Nema bolje nego se ubiti od ćevapa, zveknuti koju pljesku punjenu sirom, posrkati par finih grill-kobasica, napucati se luka, sve to zaliti s malo svježe svinjske maščobe i za desert ubiti kojih pol kile do kilu nečeg s preko 90% šećera u sebi, ali kao i kod pušenja, sve što je toliko grešno i fino je vjerojatno i štetno za zdravlje. Pretilost, začepljenje krvnih žila raznim smećem iz hrane, dijabetes i visok tlak koji uzrokuje loša prehrana vode do depresije i smanjenja erektilne funkcije, a rješenje je zapravo prilično jednostavno: voće, povrće, žitarice, mahunarke i voće (da, namjerno smo ga spomenuli dva puta)! Pfff, da nam je kuna za svaki put kada smo čuli nutricionistički savjet koji počinje sa “Jedite više voća“, vjerojatno bi imali para za kupiti si novo nabildano tijelo, transplantirati glavu i krenuti se obžderavati ispočetka. Ovako, nema nam puno izbora…

4. Tjelesna aktivnost, tjelesna aktivnost i tjelesna aktivnost

Tisuću si puta kažeš kako od sutra krećeš vježbati i klesati svoje tijelo, odeš na koji džoging ili dva-tri puta posjetiš teretanu i to je otprilike to. Ležanje ispred telke ili kompa, žderanje smeća od hrane i sjedanje u auto kako slučajno ne bi morao pješačiti do kvartovskog dućana ponovno postaje tvoja svakodnevica. E pa ako te nije briga za to što u cvijetu mladosti imaš tijelo 60-godišnjaka, možda bi te moglo zabrinuti kako nedovoljno tjelesne aktivnosti ima itekako negativan utjecaj na tvoje tijelo! Smanjenje protoka krvi, slabija snaga pluća, nedostatak kisika i opća slabost obično se javljaju vrlo brzo nakon što odlučiš postati anemična vreća krumpira, a na kraju će ultimativnu žrtvu morati podnijeti tvoj jedini pravi prijatelj…

5. Penis pod stresom nije sretan penis

Ne znamo kako to namjeravaš učiniti i nije nas briga, ali ako misliš doživjeti 40. godinu života i želiš moći seksualno zadovoljiti neku (ne)sretnicu, bolje ti je da se riješiš stresa jer nećeš daleko dogurati. Istina, uvijek treba imati malu dozu panike kako bi ostao budan i aktivan, ali ako ti je stres inficirao sve pore života, budi siguran da će se to osjetiti na tvom tijelu i penisu. Istina, uvijek se možeš nakljukati Viagrom, ali je li to uistinu ono što želiš?!

6. I penisu treba dobar san

Možda to niti ne znaš, ali ako si zdravi primjerak muškog roda, tijekom klasičnog ćeš osmosatnog spavanca doživjeti nekoliko prilično dugotrajnih erekcija (od oko pola sata) čija je namjena održavanje visoke kvalitete krvi i oksidiranje svih vlakana tvog penisa, što će reći kako neki očigledno rade dok ti sanjaš sve one sise i guzice koje nikada nećeš imati. Prosječno to izađe na oko dva do tri sata noćne erekcije dnevno pa ti slobodno računaj koliko gubiš ako spavaš po par sati ili ako ti je san nemiran. Nije ni čudo da smo najnapaljeniji ujutro kada frajer cijelu noć vježba!

7. Budi sretan kako bi on bio sretan

Lakše je reći nego to učiniti, ali depra, tjeskoba, fobije i slične psihičke smetnje svakako trebaju nestati iz tvog života. Ako je Tony Soprano mogao potražiti stručnu pomoć, možeš i ti! Normalno je kako ovakva stanja imaju strašno negativan utjecaj na cijelo tijelo pa tako i na penis koji će bez imalo sumnje odbiti podići svoju vojsku na noge ako neke stvari nisu riješene u tvojoj glavi. S druge strane, možda je neka lijepa djevojka upravo taj lijek koji trebaš… i koji ON treba! Život se odmah čini ljepši, zar ne?

8. Zaboravi magične tabletice, vitamin D čini čuda!

Vitamin D je otprilike kao Luka Modrić tvog tijela: niti ne skužiš kako ga očajnički trebaš dok ne ostaneš bez njega. Kako ćeš to znati? Umor, depresija, anemija, slab seksualni nagon, erektilna disfunkcija i gotovo svaki drugi simptom koji uključuje spuštanje nečega… ne možeš fulati! Na svu sreću, ne trebaju nekakvi skupocjeni i dugotrajni tretmani, dovoljno je samo izaći iz kuće i pustiti da sunčeva svjetlost obavi svoje kroz 10-15 minuta, a ako Sunca nema, uvijek možete kljuknuti koju tableticu suplemenata. Uglavnom, kvaliteta života se uvelike popravlja čim vitamin D počne ponovno kolati tvojim tijelom, a jedan od njegovih poznatijih učinaka jest i sinteza testosterona. Trebamo li ovo dodatno pojašnjavati?

9. Druži se sa svojim najboljim prijateljem što češće možeš

Kao i svako drugo prijateljstvo, i ono sa svojim penisom moraš zalijevati, inače će uvenuti. Nekada je dovoljna i samo pokoja topla riječ, ali barem jednom tjedno treba uzeti stvar u svoje ruke i učiniti ono čega se “moralne vertikale” našeg društva i dalje groze! Nemoj misliti kako činiš išta loše i nemoj se sramiti toga jer ga barem 95% populacije nateže i to vjerojatno češće nego ti, a znanost je u više navrata dokazala kako se radi o zdravstveno iznimno pozitivnoj i djelotvornoj aktivnosti. Naravno, ne treba pretjerivati i pljuskati majmuna šest puta dnevno, ali malo tko se može pobrinuti za tebe bolje od tebe samog!

TAGOVIerekcija erektilna disfunckija muškarac penis savjet seks zdrav život zdravlje

Komentiraj