Lifestyle

Sve se vrti oko sisa!

Aside Banners

A najjadnija knjiga godine je ‘Kako ju nagovoriti na povećanje grudi’

Piše , Objavljeno

Taman kada nekako uspijemo ženama pokazati kako nismo “muške svinje”, pojavi se jedan ovakav genijalac i svojom nesmotrenošću uništi sve naše napore!

sise 3Nećemo se lagati, svi mi volimo velike sise pa čak i oni koji se kunu da ih ne vole! Ima nešto u tim božanskim plodovima evolucije što svakog mužjaka pretvori u pokornu kujicu, ali neki ljudi jednostavno pretjeruju. S jedne strane imamo pomahnitale cure koje si ugrađuju slojeve silikona kako bi stvorile gigantske monstruoznosti, a s druge su tu tipovi koji ih na takvo nešto nagovaraju, slineći proporcionalno povećanju broja grudnjaka. Među njima je i 59-godišnji Amer po imenu Ivan LeCasque, čija je požuda za velikim grudima toliko velika da je napisao e-knjigu naslova The Convince Her To Get Bigger Breasts Manual iliti u slobodnom prijevodu Kako ju nagovoriti na povećanje grudi.

sise 1

Ivan godinama pati za abnormalno velikim sisama, a prvi je veći neuspjeh doživio s prvom suprugom koja nije baš najbolje prihvatila njegovu ideju o ugradnji implantata. Ubrzo se rastao od nje te se prebacio na druge partnerice i sve ih pokušao uvjeriti na estetsku operaciju, polagano učeći kako im najbolje pristupiti i uvjeriti ih da to učine. Svoju je renesansu doživio s 47-godišnjom Victoriom, koju ne samo da je nagovorio na znatno povećanje poprsja, nego ju je koristio i kao svojevrsnog partnera u stvaranju svog e-vodiča!

sise 2

Njezina je veličina grudi tako porasla sa solidne trojke na impresivnu osmicu, a ona sama tvrdi: “Kako ti grudi rastu, raste ti i samopouzdanje kao žene – osjećaš se seksi i spremna za igru!“. Ivan pak priznaje kako se sve ovo možda čini primitivnim i plitkim, ali ističe kako nitko ne bi trebao biti s nekim 40-50 godina, a da mu pritom nešto nedostaje. A njemu velike sise očigledno znače i bolji seks! Ipak, da ne bi ispao baš totalna seljačina, Ivan je sve operacije svoje Victorie platio iz svog džepa, a cifra se trenutno kreće na oko 20-ak tisuća dolara. Ona se naravno potpuno slaže s tim i tvrdi kako žena mora udovoljiti svom muškarcu, što je u svakom slučaju pravi korak naprijed za sve feministice svijeta. Na kraju krajeva, za sada su prodali više od 3 500 primjeraka svog vodiča pa valjda znaju o čemu pričaju!

TAGOVIestetska operacija grudi povećanje grudi seks sise vodič

Komentiraj