Lifestyle

Za suhi brk

Aside Banners

Ako imate dobar brk i ne želite ga smočiti hladnom pivom, sada je tu genijalni Whisker Dam

Piše , Objavljeno

Svaki pošteni uzgajatelj brkova reći će vam da je jedna od najgorih mogućih stvari kada se njihov ponos smoči, ali sada imamo pravi lijek i za ovaj problem!

whiskerImati pravi fini brk i bradu je jedno od najsvetijih obilježja svakog njegovanog macho muškarca (i pokoje žene, naravno, kod nas nema mjesta diskriminaciji), a s toliko velikom moći dolazi i ogromna odgovornost. Morate ga paziti i maziti, uređivati, rezuckati i štititi od opasnih elementarnih nepogoda, a te su nježne nadusno-podnosne dlačice posebno osjetljive na gotovo destruktivnu tekućinu u vidu pive, vina, sokova, čajeva, vrućih čokolada i ostalih pića koja se piju iz poveće čaše ili šalice. Zašto? Stvar je osnova mehanike: čim nagnete čašu kako biste u grlo usuli okrepljujuću tekućinu, ona dolazi u dodir s vašim brkom, moči ga i pretvara u lošu spužvu koja se cijedi kao gubica kakvog bijesnog pseta. Je l’ to uistinu način da jedan gospodin pije svoje piće?

Naravno da nije, ali uistinu nema načina na koji si možemo pomoći! Barem ga nije bilo do sada, kada američka tvrtka Whisker Dam nudi istoimeni proizvod koji bismo najlakše mogli prevesti kaobrana za brkove. Radi se o ručno izrađenoj, plosnatoj, bakrenoj barijeri koja se natakne preko ruba čaše tako da ostavi dovoljno prostora za protok tekućine do usta korisnika, pritom držeći njegove brkove sigurno zaštićenima.

whisker 2

Dolazi u univerzalnoj veličini koja paše gotovo svakoj čaši, a sam je metal zaštićen netoksičnim premazom i patinom koja daje šmek Divljeg Zapada. Pa eto, ako i sami imate ovaj problem ili znate nekoga brku koji se muči sa svojom cugom, Whisker Dam može biti vaš za svega 20 dolara (stotinjak kuna). Ako ništa drugo, barem je originalan poklon!

TAGOVIalkohol brada brana za brkove brkovi cuga dlake piće pivo whisker dam

Komentiraj