Lifestyle

nemoj bos

Aside Banners

Ako trebaš smještaj iz snova – ništa ne može pobijediti ovaj AirBNB izrađen od Lego kockica

Piše , Objavljeno

25 milijuna kockica. Nevjerojatno. Ostajali smo po Airbnb-ovima diljem svijeta, neki su bili luksuzni pariški stančići, neki čudnovate berlinske krek-kuće, ali nijedan ne može nadmašiti ovaj smještaj koji je u potpunosti izrađen od legića.

Svi znaju da je jedna od najgorih boli stajanje punim stopalom na odbjeglu Lego kockicu, sva sreća ovdje je luksuz u pitanju i dobit ćete čak i papuče kako biste svoja stopala sačuvali netaknutima za neke fetišiste koje ćete upoznati kasnije u životu.

 

Screenshot_8

Screenshot_9

Airbnb se pospojio s Lego kućom iz Danske kako bi sastavili ovo čudo modernog, ali i svevremenskog dizajna. Čak su i novine i TV izrađeni od – pogađate već čega. Ne moramo ni objašnjavati da krevet “lebdi” u bazenu ispunjenom kockicama. Ne možemo ovo podnijeti, moramo se prijaviti, ženimo se samo da zadovoljimo sve uvjete. Ako ih ima… Od uzbuđenja nam je teško čitati.

Screenshot_6

Screenshot_7

Cijena ostajanja u ovom čudu? Nećete vjerovati. Ali baš ništa. Airbnb će jednoj obitelji omogućiti jedno noćenje, a ako im ne bude dovoljno 25 milijuna kockica, naći će se tu i stroj koji izbacuje nove Lego kocke.

Ako se hoćete prijaviti za ovo čudo – kliknite OVDJE.

TAGOVIairbnb kockice kuća lego nostalgija

Komentiraj