Lifestyle

Aside Banners

Ako već nisi Tom Hardy, kako znati jesi li pravi muškarac??

Piše , Objavljeno

Srećom po tebe i svih onih muškaraca koji nisu Beckham, Brad Pitt, Tom Hardy ili bilo koje drugo utjelovljenje alfa mana – običnih smrtnika puno je više. Uostalom, ovi prvi ne igraju ni isti sport tako da nema razloga ni da se uspoređujete s njima.

No, svi znamo da i među onim, “običnim pukom” postoje velike razlike koje odaju tko je pravi muškarac, a tko tek prosječni lik. Nažalost, mnogi misle da se te razlike kriju iza bankovnog računa, auta kojeg voze i centimetra LCD-a koji im krasi zid dnevne sobe. Upravo iz ove zablude i imamo svijet pun papaka!

Ono što uistinu čini muškarca u očima žene je način na koji se odnosi prema sebi i drugima.

Pravi muškarac je ljubazan. To ne znači da je naivan, lakovjeran, niti da se da iskorištavati. To znači da se prema konobaru odnosi s poštovanjem. Prepoznaje da iza svakog njegovog uspjeha stoje i drugi ljudi. Ne gura se ispred reda u banci.

Najbolji muškarac je velikodušan – sa svojim vremenom, energijom i znanjem. On će uvijek napraviti onaj korak ekstra da pomogne prijateljima, ali i nepoznatim osobama, kada je to potrebno.

Najbolji muškarac je hrabar. Mnogi mijenjaju hrabrost s neustrašivosti, ali prava hrabrost znači napraviti tešku stvar čak i kad radije ne bi zato jer zna da je poštena.

Najbolji muškarac ima snažnu maštu i kreativan je. To ne znači da mora biti pjesnik ili slikar. On je kreativan sa svojim postojanjem. Sposoban vidjeti ono što nedostaje. Možda će napisati pjesmu, dizajnirati aplikaciju, pokrenuti posao ili osnovati dobrotvornu organizaciju. On uvijek zamišlja stvari – što je bilo, što nije, što bi moglo biti. Zna da čak i mala promjena može napraviti veliku razliku.

Najbolji muškarac je predan. On je nepokolebljiv, odan i ima određene principe od kojih neće odstupati. On zna da nema nižeg od nekoga tko kaže jedno i napravi drugo, tko obećava, a ne izvršava. On zna da najgora stvar bez koje može ostati je vlastita riječ.
Bez obzira voze li BMW ili se voze u tramvaju, i jedni i drugi prolaze kroz život donoseći važne odluke. Jesi li muškarac ili prosječan lik, ovisi o tome kako ćeš se u procesu ponašati prema sebi i drugima.
Pitam se koliko bi samo Beckhama i Pittova prošlo na ovome testu?
A Hardy? Hardly da bi taj pao na ičemu.