Lifestyle

Po uzoru na Bladea

Aside Banners

Amsterdamski “Blood Rave” će partijanere polijevati hektolitrima prave krvi

Piše , Objavljeno

Sjećate li se vjerojatno najlegendarnije scene iz Blade serijala, u kojoj namazane partijanere/vampire polijevaju pravom krvlju? E pa upravo će se to dogoditi u Amsterdamu!

bladeOd prvog je Blade filma prošlo čak 17 godina i nitko se do sada (barem koliko je nama poznato) nije sjetio rekreirati vjerojatno najbolju scenu iz cijele trilogije, onu u kojoj naslovni junak napravi haos po vampirskom underground partiju na kojem uz nabrijane ritmove Operation Bladea krvopije uživaju u stropnim prskalicama koje ih oblijevaju pravom krvlju. Uz toliku popularnost vampira i ljude koja stvarno brije na takav stil života, pravo je čudo kako je sve ostalo samo na jednoj filmskoj sceni, ali izgleda kako anonimna ekipa iz Amsterdama (a od kud drugdje, neće u Bagdadu ovakve pizdarije raditi) sada namjerava učiniti upravo to!

Naime, oni su pronašli lokaciju i testirali sustav špricanja prave krvi po vampiroljupcima, a sve to kako bi se spremili za vjerojatno najbizarniji i najžešći Halloween party ikada! Mjesto održavanja se i dalje drži u tajnosti, kao i izvođači, popis gostiju i krv koja će se koristiti, ali i ovako oskudne informacije su na službenu Facebook stranicu eventa privukle preko 4 tisuće onih koji su izrazili želju da pohode ovo uistinu neobično iskustvo.

Blade – rave intro:

Naravno, odmah su počele kružiti priče kako se radi o lažnom eventu i kako je sve to zapravo nekakva blesava šala, pa ćemo morati pričekati do 31. listopada i vidjeti što će iz svega ispasti. U međuvremenu se možemo zabavljati čitajući bizarna pitanja i još bizarnije komentare na stranici, poput bojazni nekih korisnika da bi svinjska krv, ako se odluče za nju, mogla biti problem za ljude određenih kultura i religija. Ipak, najjači je car koji kaže: “Trebali bi koristiti ljudsku krv da neka jadna životinja ne strada zbog zabave!” Istina, istina…

TAGOVIamsterdam blade krv noć vještica party Vampiri

Komentiraj