Lifestyle

Neka nova vremena

Aside Banners

Amy Schumer i Serena Williams pozirale gole za novi Pirellijev kalendar

Piše , Objavljeno

Muškarci diljem svijeta svake godine željno isčekuju novi Pirellijev kalendar kako bi mogli sliniti na polugole top-modele, ali ovog će ih puta dočekati sasvim drugačije iznenađenje.

pirelli 1Neki će reći kako je Pirellijev blagdanski kalendar krajnje seksistički, drugi će pak u svim tim fotografijama golih i polugolih top-modela vidjeti univerzalnu ljepotu savršenog ženskog tijela, a treći će ga jednostavno izvaditi iz gaća. Ipak, ove bi ih godine moglo dočekati veliko iznenađenje, jer je proizvođač guma odlučio angažirati poznatu fotografkinju Annie Leibovitz koja nikako ne igra na jeftinu golotinju. Zato su umjesto top modela odlučili angažirati poznate i slavne žene koje se ističu nekim drugim atributima, bilo sportskim, umjentičkim ili aktivističkim.

Tako će se na stranicama Pirellijeva kalendara za 2016. godinu naći dame poput Patti Smith (glazbenica/književnica), Yao Chen (glumica/aktivistica), Tavi Gevinson (književnica, urednica) i Yoko Ono (što god ona radila), ali posebnu su pažnju javnosti izazvale obnažene fotke glumice Amy Schumer i tenisačice Serene WIlliams. Serena je tako fotkana s leđa, a ističu se njezini uistinu impresivni mišići, dok je Schumerica uhvaćena s boka u pozi koja se nikako ne može smatrati klasičnom.

serena amy

Izgleda tako kako se i Pirelli priklonio rastućem trendu popularizacije prirodne ljepote i “stvarnih” ljudi, a moramo priznati kako nam se to i sviđa. Volimo mi utegnuta tijela savršenih oblina, ali s godinama su polugole fotke na kalendarima postale gotovo pa degutantne. Hvala bogu, za takvo nešto imamo i druge izvore!

TAGOVIamy schumer kalendar ljepotice pirelli seksi serena williams žene

Komentiraj