Lifestyle

Jer zašto ne?!

Aside Banners

Arapi nude najskuplji set automobilskih guma optočen zlatom i dijamantima

Kada god pomislimo kako su u Dubaiju smislili ultimativno najgluplji način kako potrošiti lovu, oni nas iznenade ovako nečim!

Piše , Objavljeno

Postoje pametni i glupi načini kako potrošiti lovu, ali i veliki nesrazmjer kako siromašni i bogati gledaju na to. Siromašni će tako svoj teško zarađeni keš potrošiti na stan, hranu, obitelj i štednju kako bi možda mogli uživati u 7 dana mora, dok će bogataši svoje milijune trošiti na stvari poput zlatne WC školjke, jahte koje koštaju kao godišnji proračun Virovitice ili set automobilskih guma koji košta 600 tisuća dolara (iliti preko 3,5 milijuna kuna). Jer naravno, kada voziš automobil vrijedan nekoliko milijuna dolara, ne smiješ i ne možeš si dozvoliti Sava Eskimo, pa kakve god one bile!

gume

Tvrtka Z Tyres, kojoj je sjedište nimalo čudno u Dubaiju, je tako proizvela najskuplji set automobilskih guma na svijetu, što je službeno potvrdila komisija Guinnessove knjige rekorda. Naručio ju je anonimni bogataš iz Dubaija, a od ostalih se prljavih, običnih i jadnih guma razlikuju zato jer su im talijanski zlatari ugradili dijamante, a zatim su u Dubaiju na njih nakeljeni zlatni listići. Jer bling bling nikada nije potpun ako nemaš bling bling na automobilskim gumama. Sva lova zarađena na prodaji ovih nebuloza navodno ide u humanitarne svrhe, a nije poznato hoće li ih kupac čuvati u nekoj vitrini ili će ih uistinu namontirati na svoj automobil. Ako hoće, trebalo bi ga locirati i slijediti, jer ti dijamanti i zlato moraju otpasti kad-tad!

TAGOVIautomobilske gume dijamanti dubai elita zlato

Komentiraj