Lifestyle

Asian MILF

Azijska ljepotica: Ima 50 godina, troje djece i izgleda kao top model

Piše , Objavljeno

Kada žena u svom petom desetljeću izgleda kao da je tek ušla u 20-e godine svog života, moramo se zapitati radi li se o kakvoj magiji i zavapiti prema nebesima da i nama podare jednu takvu ljepoticu!

candyMi na Idesh!-u smo oduvijek znali cijeniti žensku ljepotu, a posebno smo slabi na srednjovječne i starije gospođe koje genetikom, magijom ili manipulacijom računalnog softvera (iako u to odbijamo vjerovati) izgledaju kao da su tek napunile dvadesetu. Jedna od takvih ljepotica je svakako honkonžanka Candy Lo, majka troje djece koja je napunila 50. godinu svog života, a i dalje izgledao kao upola mlađi vrhunski svjetski top model.

(官方批准)入书展为读者簽名,感到开心!形象师阿(Red)考验我,为我找来这么贴身的衣服

为求有好的效果,不计成本,处女座要求完美的性格!

謝謝各位朋友身體力行支持!今天下午五點在書展見!

(Timeless)的攝影集宣傳頗成功,謝謝「理想天咉」各位同事的努力和傳媒朋友的支持!

為「青揚出版社」的讀者簽名,(Timeless)第一天銷售理想,感謝大家支持!

Lice joj je potpuno glatko i bez ijedne bore, još uvijek ima tijelo boginje (podsjećamo, gospođa je rodila čak troje djece), ništa joj ne visi tamo gdje ne bi trebalo visjeti i jednostavno zrači neopisivom mladenačkom energijom. Upravo je zato dobila priliku izdati foto-knjigu naslova Timeless te pokazati kako i gospođe u godinama mogu izgledati fantastično, a polovicu zarade od prodaje te zbirke planira donirati za borbu protiv nasilja nad ženama.

希望大家支持我第一本個人寫真集!

感恩有各位朋友和各大传媒支持

接受(明周)專訪;謝謝MOISELLE 的贊助!

A photo posted by Candy Lo 羅霖 (@candylolam) on