Lifestyle

there's the baby

Aside Banners

Baby Yoda figurica u prirodnoj veličini je poklon s kojim ne možeš promašiti – bilo da kupuješ curi ili dečku

Piše , Objavljeno

Gledaš The Mandalorian, Disneyevu Star Wars seriju koja ide na Disney+ streaming servisu, ali i u našem torrent klijentu? Mi isto.

Baby Yoda je osvoji internet od svog pojavljivanja u prvoj epizodi. Ako smo ti nešto spoilali, sori, već par tjedana je sve vani, sigurni smo da te nisu zaobišli memeovi i GIF-ovi s preslatkim baby yodom koji nije baš TAJ Yoda i zapravo ga zovu The Child. Ali… Baby Yoda it is. Nijedan lik nije osvojio srca cijelog interneta ovako brzo.

Čak su i djevojke poludjele za Baby Yodom, čak smo čuli izraz “moja bebica Yoda” jednom prilikom – tako da s Funko Pop figuricom nećeš promašiti bez obzira kome kupuješ poklon. Ovaj Disney baš zna kako te opljačkat.

Baby Yoda ima taj geek Star Wars momentum za svakog fana (osim okorjelih, oni mrze sve slatko), a evo ima i crossover appeal jer je “mali slatki vanzemaljac”.

Nažalost, ovaj poklon neće stići na vrijeme da ga strpaš pod bor s obzirom da je Funko najavio datum izlaska tek u svibnju 2020. godine. Dolaze standardna Funko Pop figurica, ali i 10-inčna figurica (bolje rečeno – figura) koja je gotovo u prirodnoj veličini kao i naš najdraži TV junak.

baby yoda funko pop

Prednarudžbe su otvorene. Standardni Funko Pop će biti uobičajenih 11 dolara, a morat ćeš izdvojiti 35 dolara za 10-inčnu verziju, a Entertainment Earth dostavlja i u Hrvatsku za par dolara više. Također, preleti cijeli shop, ima dobrih stvari. I ne, nemamo nikakvu proviziju od ove preporuke. Nažalost.

Ovo je savršeno vrijeme da naručiš ovog jedinstvenog lika, taman dovoljno daleko da do svibnja/lipnja zaboraviš da je naručeno pa te razveseli ili nekog tvog bližnjeg. Takve stvari nemaju cijenu.

Daj gle ga.

TAGOVIbaby yoda disney mandalorian star wars yoda