Lifestyle

Gdje si bila cijelog mog života?!

Aside Banners

Banana punjena Nutellom, sladoledom ili karamelom? Može!

Piše , Objavljeno

Osim što izgleda kao određeni dio muške fizionomije, banana nije pretjerano zanimljivo i uzbudljivo voće… barem dok ju ne odlučite napuniti vašim omiljenim nadjevom!

destapaIako možda zvuči kao nekakva bizarna i potencijalno vrlo bolna seks igračka namijenjena sakaćenju penisa, u ovom se članku radi o nečem mnogo nevinijem i daleko ukusnijem (dobro, MOŽDA se sve ono što pročitate ovdje može iskoristiti u seksualne svrhe, ali ako ne želite biti na ovom popisu, molimo vas da to ne pokušavate!). Naime, totalno izmišljena legenda koja za svrhu ima građenje zanimljive priče o postanku govori kako je argentinski inovator Sebastian Berger svakog dana poslje ručka jeo banane i, iako ih je jako volio zbog blagog i ne previše intruzivnog okusa te bogatstva vitamina i minerala, jednostavno su mu… dosadile! Nekoliko epizoda Baltazara, tablicu LSD-a ovdje i ondje, pozajmnicu od ruske mafije i nesreću nakon koje su ga revolucionarnom tehnologijom pretvorili u kiborga kasnije, Berger je izumio Destapabananu, spravicu koju nitko nije znao da želi sve dok se nije pojavila.

Destapabanana (zvuči slično kao Gestapo-banana, al’ ajde, nećemo cjepidlačiti) je kuhinjski alat u koji se umetne cijela svježa banana te se pomoću metalnog mehanizma probuši rupa cijelom njezinom dužinom i na taj se način izvuče srčika. Na sličnom principu funkcioniraju i spravice za čišćenje jabuka, ananasa i drugih sličnih plodova što nas navodi na pitanje: “Zašto se nitko (čitaj, mi) do 2015. godine nije sjetio istu stvar primijeniti i na banane?!” Uglavnom, kada je srčika vani, u banani ostaje rupa koju treba ispuniti, a iako su neki od vas pomislili na ono što mislimo da ste pomislili… nemojte. Jednostavno, nemojte biti TAJ tip!

Destapabanana – promo video:

Radije uzmite Nutellu, sladoled, karamelu, sirup, mljevene lješnjake i koštice, jogurt, marmeladu ili probajte neki od svojih nadjevnih favorita, jer mogućnosti ima praktički beskonačno. Ako ste avanturistički tip, možete izvesti i “inception style” igru i svoju bananu napuniti drugom bananom (ponavljamo, ovo nisu nikakve seksualne aluzije, sve banane u ovom tekstu su prave banane!). Za sada se Destapabanana službeno ne može nabaviti nigdje osim u Argentini, ali uskoro bi i naš dio svijeta trebao dobiti mogućnost narudžbe. Do tada možete okušati sreću i za kojih 200-tinjak kuna nabaviti ovu spravicu preko Amazona. S druge strane, vjerujemo kako će se u našim dućanima već za 2-3 mjeseca pojaviti jeftine kopije pa ćemo vidjeti je li ovo čemu…

TAGOVIbanana destapabanana karamela nadjev nutella plod sladoled voće

Komentiraj