Lifestyle

Mali Dule Lokin

Aside Banners

Beba rođena s prekrasnom bujnom kosom očekivano postala viralni hit

Piše , Objavljeno

Nismo nešto pretjerano razmišljali o tome jer se događa uistinu rijetko, ali ima nešto vrlo bizarno i fascinantno u tek rođenom djetetu s vrlo bujnom kosom!

beba

Tek rođeno dijete je sluzavo, plavo i potpuno ćelavo, barem ako je vjerovati onome što smo mogli čuti od sretnih majki. Dobro, možda neka od tih bebica imaju koju dlaku na glavi ili možda čak kakav maleni busen koji brzo otpadne, ali slatka Isabelle Kaplan se rodila s pravom grivom kakve bi se posramili i odrasli! Ne samo da je sada već dvomjesečna beba rođena s kosom, već je ta kosa nevjerojatno bujna i stilizirana u maniri kakvog voditelja vijesti ili nekakvog muškog top modela. Barem za sada, jer kosa još nije stigla toliko narasti da se formira u pravu žensku frizuricu.

beba 1

Fotka koju je njezina majka Mackenzie okinula se vrlo brzo našla na Redditu te u svega par dana postala viralni hit, a reakcije sežu od žešće zavisti zbog ovako bujne kose do topljenja od oduševljenja. Mnogi malenu Isabellu uspoređuju s Charlesom Bronsonom, Markom Wahlbergom i fikcionalnim junakom Ronom Burgundyem, što je naravno vrlo brzo uzrokovalo genijalne fotomontaže i rađanje jednog sasvim novog memea.

beba 9 beba 8 beba 7 beba 6 beba 5 beba 4

David, otac malene djevojčice, tvrdi kako je i on rođen s podosta kose na glavi te da očigledno vuku sličnost iz tog genetskog bazena, a priznaje i kako uživa u zafrkanciji na internetu koja je uglavnom iznimno simpatična. Ipak, njegova majka i baka malene Isabelle nije baš oduševljena svom tom pozornošću koje dijete dobiva, ne shvaćajući kako je dobiti svojih 15 minuta slave nakon svega 2 mjeseca na ovoj planeti nešto što većina od nas nikada niti ne doživi. Bilo kako bilo, Isabelli predviđamo svijetlu budućnost, ako ništa drugo onda u reklami za šampone!

TAGOVIbeba dijete frizura internet isabella kaplan kosa meme model viralni hit

Komentiraj