Lifestyle

Aside Banners

Bijesna yoga je go-to aktivnost za sve vas koji volite piti i psovati

Piše , Objavljeno

Znamo za različite “podvrste” yoga praksi koje nose neka istočnjačka imena, ali i bastardizirane zapadnjačke koncepte ove vrijedne tjelovježbe (i umovježbe) kao što su yoga s kozama, hip hop yoga, gola yoga i broga – bro yoga za likove koji se zovu Chad ili Mišel.

Upravo je dosegnut potpuno novi level s rage yogom. Rage yoga uključuje i pravilno disanje i stvaranje čudnovatih oblika svojim tijelom, ali u miks ubacuje i vrištanje jebenih psovki iz petnih žila i cuganje piva u pauzama.

Osnivačica ove yoge se zove Lindsay (a nego kako će se zvati nego Lindsay?!) Istace i naziva ovu praksu “alternativnom yogom za modernog bad-assa”. Fucking amazing. Kao totalno.

Ona je očito “moderni half-ass” jer video kojim promovira svoju praksu je nazvala WTF if Rage Yoga. Ah ti milenijalsi i njihove poslovne prilike te nedovoljna samokritičnost te provjera tipfelera prije objave.

.

Službeni satovi Rage yoge se rade u Calgaryju, Edmontonu i Houstonu. Svi instruktori su (navodno) završili poseban program kojim su dobili certifikat za ovu praksu. Kažu 200 sati. Bome.

“Ovdje pružamo siguran prostor za ispuštanje svih frustracija i bijesa na zdrav način… a možeš isprati sve muke i s mrzlom pivom.”

Legendo, znaš da pivo ima masu praznih kalorija?

Mi smo za psovanje i iskreno izražavanje emocija, i za tjelovježbu smo isto, ali nemoj miješati nešto što ne bi trebalo ići zajedno. Znamo da smo judgy, ali boli nas kiki.

Ma joj… Ne možeš ući u yogu napola. Ili prihvati sve ili ostani s vanjske strane prozora i osuđuj ove unutra što se valjaju. Kako god bilo – whole-ass everything.

TAGOVIhipsteri šukurac tjelovježba yoga

Komentiraj