Lifestyle

I mi vjerujemo! Aleluja!

Aside Banners

Bivša striptizeta širi Božju riječ pokazujući bradavice tijekom svojih propovijedi

Piše , Objavljeno

Kršćanstvo je definitivno vidjelo bolje dane, ali sumnjamo kako će u vraćanju vjernika na pravi put pomoći metode poput pokazivanja bradavica propovjednica koje su donedavno bile striptizete.

latascha

Privlačna tamnoputa djevojka po imenu LaTascha Emanuel donedavno je za kruh zarađivala kao striptizeta u američkoj saveznoj državi Sjeverna Dakota, a iako vjerujemo kako joj je posao išao jako dobro, ipak se odlučila za promjenu zanimanja. U tome ne bi bilo apsolutno ništa čudno niti zanimljivo da se LaTascha nije počela baviti propovijedanjem Božje riječi u nekoj od bezbroj varijanti protestantskog kršćanskog nauka, a svoje je poruke i shvaćanje vjere nazvala Gospel from the Stripper’s Pole iliti Gospel sa šipke za striptiz. Već je ovo dovoljno da podigne neke konzervativnije obrve, ali pravi je šok za cijelu zajednicu (i šire) uslijedio nakon što se na video servisima pojavila jedna njezina propovijed… s itekako zanimljivim detaljem!

Točnije dva detalja, jer tijekom nekoliko minuta nekakve dječje priče o razdvojenom jeziku i ljudima koji previše vremena provode olajavajući druge kadrom su dominirale dvije itekako vidljive LaTaschine bradavice. Ona nije primijetila kako su dudice izvirile van, kamermanu je to promaklo, a niti onaj koji je cijeli video montirao i postavio na internet nije zamijetio ništa neobično. Tako naime tvrde svi umiješani u nastanak ovog uratka, a mi nemamo nikakvog razloga zašto im ne vjerovati… na kraju krajeva, radi se o ljudima koje je Svevišnji sam odabrao! Istina, u prilog im ne ide činjenica kako se ista stvar ponavlja u gotovo svakom njezinom videu, ali čudni su putevi Božji…

LaTascha Emanuel – propovijed (oprez: vidljive bradavice!):

Naravno, javnost je odmah reagirala na ovakav “lapsus” te su oštro osudili bogohulno ponašanje mlade stript… khm… propovjednice, ali ima i onih koji tvrde kako je materija ipak važnija od paketa u kojem se nalazi i kako je u cijeloj priči bitno da je njezina poruka o miru i ljubavi doprla do što više ljudi. Jel to znači kako je naš san o seksi redovnici u halterima zapravo vrhunska ideja i dio velikog Božjeg plana?

TAGOVIbradavice kršćanstvo propovjed religija seks seksi sise striptiz vjera

Komentiraj