Lifestyle

Dušu dalo za upoznavanje s curinom rodbinom

Aside Banners

Ovog Božića šokirajte (buduću) punicu i pojavite se na ručku u ovom groznom blagdanskom odijelu!

Piše , Objavljeno

Snijeg, božićne pjesmice, kićenje drvca, kuhano vino, darovi… ahhh, blagdani su najljepše i najsvečanije doba godine! Niti jedan pravi gentleman zato ne smije propustiti priliku da se odjene kao… pa… Božić!

božić 1Ako se uistinu dobro potrudite negdje u najudaljenijim i najskrovitijim kutcima svog tavana, podruma ili ormara pronaći ćete kutiju davno zaboravljenih odjevnih predmeta koje nikada niste, a nikada niti nećete nositi. Među njima se vjerojatno nalazi i nekakav odvratni bakin” pulover s motivima božićnog drvca, Djeda Božićnjaka i njegovih sobova, snjegovića te sličnih oblika kojima nas bombardiraju ovih dana u godini. Pošto si ovako nešto nikada ne biste kupili sami (osim ako ste jedan od 1 000 ljudi koji takve stvari uistinu može isfurati da izgleda cool, a vjerujte nam, niste!) sasvim je jasno kako se radi o nekakvom totalno promašenom poklonu, ali možda ne bi bilo loše da sačuvate ovakve komade jer njihovo vrijeme tek dolazi.

Upravo to očekuje ekipa iza web-shopa Shinesty koji ove godine u ponudi ima kompletna odijela ukrašena upravo blagdanskim uzorcima! Da, da… fantastično ugodne poliesterske hlače i pripadajući sako prošarani snjegovićima, sobovima koji vuku sanjke, božićnim jelkama, novogodišnjim zvjezdicama, američkom zastavom i uzorkom leoparda (nije nam baš jasno kakve veze s blagdanima imaju ova dva zadnja primjera, ali Amerima očigledno i to ima smisla) bit će savršeni izbor za božićnu zabavu, upoznavanje s roditeljima svoje djevojke ili odlazak u grad na čašicu kuhanog vina, a uvijek vam može poslužiti i kao papir za zamatanje darova… za svaki slučaj, ako ponestane!

bozic 2 bozic 3

Svaki od ukupno 6 modela košta 99 dolara (oko 600 kuna), a tri najpopularnija uzorka su već rasprodana tako da ćete si svoj primjerak morati rezervirati za iduću godinu. Pravo je pitanje je li se moda toliko oslobodila svojih krutih okova da je napokon prihvatljivo nositi ovako nešto u javnosti bez da vas svi smatraju totalnim luđakom?

TAGOVIblagdani božić božićni motivi elegantno moda odijelo pulover slavlje trash

Komentiraj