Lifestyle

što muškarci žele

Aside Banners

Božićni šalabahter za žene: Što kupiti muškarcu, a da nisu čarape i ružni džemperi

Piše , Objavljeno

Prosinac je tu, vrijeme darivanja, ljubavi, kuhanog vina and what not. Sve je veselo i svi se volimo dok ne dođe 20.12. i onda nas strefi da je Božić iza ugla, a mi još uvijek nismo obavili shopping. Veselje i dobri stari ho ho ho zamjenjuje višesatno čekanje u koloni u autu koje nas iznervira taman dovoljno da uzrokuje pravi živčani slom kad uđemo u trgovački centar.

Tko god je ikad obavljao božićni shopping nakon 20.12. zna o čemu pričam. Izađeš ti živ iz svega toga, ali moraš prihvatiti da si sigurno izgubio i koju godinu života, a zaradio si njeno durenje/njegovo nezadovoljstvo jer si opet kupio/la neku totalnu glupost koja nikome ne treba. Gee, tenks na još jednim čarapama i ovom ružnom džemperu.

Znamo da pokloni nisu bit Božića (i ostale dosadne priče), ali ako i kad ih već kupujemo, ajmo se potruditi toliko da makar onima koji nas trpe svaki dan darujemo nešto lijepo.

via GIPHY

Kako ne bi i ove godine kupili još jedan ružni džemper ili božićne čarape te kako bi se poštedjeli nepotrebnog stresa oko božićne kupovine i potencijalne svađe jer “ti mene očito ne poznaješ kad si mi ovo kupio”, odlučili smo sastaviti mali šalabahter s idejama za Nju i Njega.

Danas ideje donosimo ženama. Ako ne znate što kupiti muškarcu u vašem životu, možda vas naš šalabahter inspirira. A ako baš želite ovo što smo predložili, ispod fotka se nalazi i link s kojeg možete naručiti pa ste se riješile i odlaska u shopping, a dovoljno je rano da njegov poklon stigne prije Božića.

Svi prijedlozi pomno su sakupljeni od neostvarenih želja nekolicine muškaraca koji su do sada dobili pokoji ružni džemper previše, a voljeli bi da su dobili nešto ovako…

10 ideja za božićni poklon Njemu

  1. Pitaka magnetni novčanici

Ako vaš muškarac ima ofucani, stari, novčanik ili ga još i gore nema jer su mu svi ružni i preveliki pa novce i kartice drži po džepovima, onda su magnetski novčanici popularnog brenda Pitaka savršeno rješenje.

“Jedini dobar poklon koji sam dobio od cure u 3 godine veze. Ja sam ga birao.”


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli PITAKA (@ipitaka)

Možeš naručiti ovdje.

2. Set za njegu brade

Ako tvoj muškarac više pažnje posvećuje svojoj bradi nego frizuri, razveselite ga ovakvim ili nekim sličnim setom za njegu brade.

“Ovo bi zapravo bio skroz dobar poklon. Za razliku od kupki koje sam znao dobivati. Nemam kadu.”

Screenshot_7

Možeš naručiti ovdje.

3. Queork

Ovaj prekul brend sve svoje proizvode radi od čistog pluta, a imaju svašta, od cipela do novčanika, torbica i kišobrana. Ovu trgovinu je jedna polovica Idesh ekipe vidjela ljetos u Španjolskoj i zaglavila u njoj 2 sata te kupila tati novčanik od pluta. Tata je oduševljen što se novčanik može smočit, gužvat, i maltretirat na razno razne načine, a uvijek se vrati u savršeni položaj, neoštećen. Cijela priča oko ovog brenda je poprilično kul, a stvari su im kvalitetne, dugotrajne i lijepe.

Screenshot_21

Screenshot_9 Možeš naručiti ovdje.

4. Kamera 

Za dečka koji voli snimati svoje avanture na bajku, skejtu ili ispod vode. Bez da bankrotiraš.

Screenshot_10

Možeš naručiti ovdje.

5. Lunch box

S ovakvim lunch boxom ne bi ga bilo sram izvaditi pred kolegama ručak koji si mu spakirala.

Screenshot_15

Možeš naručiti ovdje.

6. Ako baš mora svijeća…

“Ne znam šta je sa ženama i svijećama, ali sve bivše cure su mi u nekom trenutku poklonile svijeću, obično za Božić. Ne znam što bi o tome mislio.”

Poprilično je jasno što su mislile o mirisu u tvom stanu i umjesto da ti kažu da ti soba smrdi bile su dovoljno ljubazne i suptilne pa ti kupile mirisnu svijeću. Žene, kupujte svijeće i dalje ali možda razmislite o nekoj “muževnijoj” aromi.

Screenshot_14

Možeš naručiti ovdje.

7. Knjige

Ako tvoj muškarac voli čitati i pritom ima Kindle evo dve ideje za knjige, iznimno popularne među muškim rodom.

Screenshot_16

Možeš kupiti ovdje.

Screenshot_17

Možeš kupiti ovdje.

8. Umjesto ružnog božićnog džempera…

A ako ti je muškarac u duši ili makar samo na van geek, potraži mu robu u Musterbrandu.

Screenshot_18

Možeš naručiti ovdje.

9. Slušalice

Mislim da niti jedan lik neće reći “ne” dobrim slušalicama, a ako imaš STVARNO dobrog lika koji te voli, mazi, pazi i razmazi češće nego ti njega, možda je zaslužio nešto ovakvo?

Bose SoundLink Around-Ear Wireless Headphones II

Screenshot_19

Možeš  naručiti ovdje.

10. Set za whiskey

Must have kit za sve ljubitelje whiskeya…

Screenshot_20

Možeš naručiti ovdje.

Eto, to je naših pažljivo prikupljenih 10 ideja. Muškarci, slobodno nadodajte koju i suptilno prosherajte link na Facebooku. Kao niste joj rekli. ;)

TAGOVIbožić pokloni

Komentiraj