Lifestyle

Problematični bradonje

Aside Banners

Bradati muškarci lažu, varaju i skloniji su nasilju od obrijanih, a nisu niti toliko privlačni ženama

Piše , Objavljeno

Iako trenutni modni trendovi pokazuju kako su bradati muškarci totalno in, izgleda kako žene i dalje više vole obrijane tipove, a ima tu i neke skrivene psihologije.

beardNismo baš skloni vjerovanju u ta “imaš naušnicu u lijevom uhu što znači da si potencijalni masovni ubojica” istraživanja, ali društvena mreža eva (da, znamo, izgleda kako i to postoji!) je provela vrlo zanimljivu anketu na uzorku nepoznatog broja stanovnika Velike Britanije, kako bi otkrili tko stoji iza svih tih hipsterskih brada i zaglađenih brčića te koliko su obrasli tipovi uistinu privlačni ženama. Odmah ćemo vam spoilati ostatak teksta i reći kako rezultati uopće ne idu na ruku onima koji su mjesecima uzgajali savršeno žbunje na licu, a koliko je to primjenjivo u stvarnosti, procijenite sami!

Čak 47% muškaraca s bradom je priznalo da su prevarili svoju partnericu ili partnera, dok je to isto učinilo samo 20% njih bez brade. Njih se 45% s keficama na licu voli šaketati, što je poprilično više od 29% golača. Naposljetku, 40% bradonja je priznalo krađu, dok je istu stvar priznalo svega 17% onih kojima britvica nije strana. Sve je to nekako podnošljivo, ali kada čak 65% žena izjavi kako više voli obrijane muškarce nego bradate tipove. a 35% bi ih bolje podnijelo da im je muž/dečko sijed nego facijalno obrastao… e to je već zabrinjavajuće! Je li vrijeme da izvučemo dobru staru britvicu i svijetu ponovno otkrijemo naša dječačka lica?

TAGOVIbrada brkovi dlake laž muškarci nasilje privlačno varanje

Komentiraj