Lifestyle

Brade su i dalje hot

Aside Banners

Bradati očevi su novi seks simboli interneta

Piše , Objavljeno

Nekoć su guste i dugačke bradurine bile totalno neprivlačni znak klošarstva, ali današnje su žene jednostavno lude za njima. A još kada su u kombinaciji i djeca… pa to se topi!

dadbeardŠto se tiče privlačnosti ženama, muškarac ne može odigrati bolje nego se fotkati sa svojim djetetom (što manje dijete, to bolja reakcija) u nekakvoj emotivnoj, sanjarskoj pozi i staviti to na internet. Kakve teretane, kakvo poziranje s lovom, kakvo partijanje… muškarci s djecom su ultimativni afrodizijak! Iako je u ovom slučaju jednostavnost uglavnom najbolje rješenje, postoji još jedan maleni detalj koji može dodati par bodova privlačnosti, pogotovo kod one demografije koja se i inače pali na takve stvari. Da, govorimo o gustim i njegovanim bradama i brkovima!

Credit to baby mama for the pic….and also the baby.

A photo posted by Jowie Kerr (@worlds.okayest.dad) on

Beard Swaddle™ Makes Babies Happy

A photo posted by Scooter Hendon (@scooteronomy) on

#dadbeard

A photo posted by Trent (@twidtfeldt) on

Ako ste mislili kako na Instagramu ne postoji stranica koja se specijalizirala isključivo za očeve s bradama, sasvim nam je jasno kako nemate pojma kako internet funkcionira. Iza jednostavnog se #dadbeard hashtaga krije cijeli mali svijet obraslih muškaraca koji se fotkaju sa svojim klincima i žena koje proždiru te slike, stavljaju srčeka i maštaju o tome kako je neki od tih tipova upravo na njihovom kauču umjesto one dosadne, bezbrade i totalno obične nakupine bjelančevina koja bulji u televizor. A tko bi rekao kako su prije samo desetak godina bradati muškarci bili uglavnom smatrani neurednima, klošarima, hašomanima i beskućnicima?!

Slick & Beard-O…! #dadbeard #fullbeard #mywifelikesmybeard

A photo posted by @wchongo on

From our trip to the zoo! #zoo #train #fatherandson #beardeddad #dadbeard #beardedvillains

A photo posted by ⚔Zach Carr⚔ (@z4chcarr) on

Canção de ninar!!! #dormenenem #dadbeard #boanoite

Happy Father's Day to all our dads out there! @shogunstrength_act #crossfitact #dadstrength #dadbeard

A photo posted by crossfitact (@crossfitact) on

TAGOVIbrada bradati otac brkovi dadbeard djeca muškarac otac

Komentiraj