Lifestyle

Sly je opak!

Aside Banners

Brutalni trening režim Sylvestera Stallonea baca nas obične smrtnike u sramotni očaj

Sylvester Stallone je bio i ostao jedan od prototipa mišićavog holivudskog snagatora, ali to nije došlo samo od sebe.

Piše , Objavljeno

Svima nam je Rocky i Rambo serijal poput svetih knjiga akcijskog filma, a ono što ove filmove čini fantastičnima jest pobjeda “malog čovjeka” i činjenica kako njihova glavna zvijezda, Sylvester Stallone, izgleda kao opaki majkofaker. Još od kada je tamo negdje ranih 70-ih ozbiljnije krenuo u glumačke vode, Stallone je bio poznat po svojem izrazito definiranom i mišićavom tijelu, a ono je u vrlo dobrom stanju ostalo do dan-danas, kada čovjek već ima finih 69 godina na grbači. No takvo nešto ne dolazi preko noći, a Sly je morao uložiti hrpu truda i energije da postigne takvu fizionomiju.

Njegova rutina u najboljim danima se sastojala od dva treninga dnevno šest dana u tjednu, a velika mu je pomoć u treninzima bio jedan od frendova Arnolda Schwarzeneggera i kolega mu Mr. Olympia, tip po imenu Franco Columbu. Slyu je složio trening koji se bazirao na dizanju utega i to postepenim povećanjem težine i broja repeticija, a Franco je znao kako ovaj neće odoljeti da se nadmeće sa svojim trenerom i pokuša ga sustići. Tako je na kraju rokao bicepse s girjama od 30 kilograma i to radio u nenormalno puno ponavljanja.

Sylvester Stallone Workout – video:

Sly je izjavio kako nikada nije želio imati napumpano tijelo već je htio biti poput Tarzana – vitak, definiranih mišića, gotovo poput mačke. Prije filmova je uglavnom znao povisiti intenzitet treninga, tako da je odrađivao i tri treninga dnevno i to gotovo isključivo s utezima. Sve je to trebalo nahraniti, pa je Stallone dan započinjao čašom punom aminokiselina, zatim bi doručkovao tri bjelanjka s pola žumanjka, zobanu kašu, raženi kruh i svježu papaju s nekoliko smokvi, za ručak bi klasično bundeva, kuhana piletina bez kožice, salata i smokve ili bobičasto voće, a za večeru lagana kuhana riba i salata. Je li tu bilo i nešto kemije, ne znamo, ali da je Sly odradio životinjski režim… priznajemo!

TAGOVImišići režim snagator sylvester stallone trening utezi vježba

Komentiraj