Lifestyle

najjače besplatno

Aside Banners

Budi kao Thor! Chris Hemsworth dao svoju dosad skupu fitness-aplikaciju za besplatno!

Piše , Objavljeno

Većina glumačkih superzvijezda koji nose ime Chris su fitness ikone – Pine, Evans, Pratt i Hemsworth, a posljednji od njih je prije godinu dana odlučio približiti putovanje do tog tijela i nama običnim smrtnicima.

Njegova aplikacija Centr je postala hit među korisnicima, pogotovo u Australiji gdje je Hemsworth bog. Cijena aplikacije je inače oko 100 dolara godišnje, sada šest tjedana možeš vježbati uz likove koji su Chrisa pretvorili u nordijsko superbožanstvo.

Ovu hvalevrijednu akciju je predstavio na svom Instagramu. Zaprati ga ako nisi, super je lik.

View this post on Instagram

Hi there all, during this period of self isolation and uncertainty, I am offering six weeks of my health and fitness program @Centrfit for FREE! Go to centr.com and sign-up.  Centr was founded to make health and happiness accessible to all, and I hope that this will make that access even easier during the current global health crisis. I think now more than ever is when we need to focus on what I believe to be the 3 key pillars to living healthier and happier- movement, nutrition, and mental fitness. In recent weeks Centr has seen a groundswell of support from our customers and communities, with thousands of members around the world coming together and sharing how the program has brought them positivity and support during these difficult times. Available at centr.com only, for new users only.

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Ključno je napomenuti da trebate otići na web-stranicu Centr.com i tamo se predbilježiti jer downloadom aplikacije i registracijom putem aplikacije možeš dobiti samo 7 dana besplatno, a 7 dana ti uopće ne može dati kvalitetan dojam o programu vježbanja.

Da, morat ćeš unijeti podatke o kartici, ali možeš otkazati bilo kada. Sva sreća da je Netflix nama, Hrvatima barbarima, približio ovaj model jer smo se prestali misliti da su probe paravan za prevare i trošenje naših bijednih sredstava na neke droge i ribe na Barbadosu.

Osim vježbi, tu je i prehrana te meditacija, a sve ovo vodi sretnijem životu. Moramo priznati da nam sad malo i treba sreće. Sučelje je odlično, imaš kvalitetnog sadržaja i za pogledati i pročitati i naučiti tako da preporučamo.

Pitanje je hoće li se teretane uopće otvoriti uskoro pa ćeš možda morati prisilno postati osoba koja vježba doma. Zašto to ne raditi uz jednu od najkompletnijih aplikacija za postizanje optimalnog zdravlja?

Registriraj se na Centr.com, a zatim skini aplikaciju za iOS ili Android uređaje, ulogiraj se i počni rasturati. Ne želiš kad završi vrijeme društvenog udaljavanja izgledati kao Thor iz Endgamea, želiš izgledati kao Thor iz Ragnaroka.

TAGOVIcentr Chris Hemsworth fitness fitness aplikacije Thor