Lifestyle

Aside Banners

Bugatti širi ponudu na jahte, a njihov prvi dizajn izgleda brutalno

Piše , Objavljeno

Iako su do sada bili poznati uglavnom po svojim cestovnim vozilima, u Bugattiju su spremni otisnuti se na nemirno more svojom prvom luksuznom jahtom.

jahta 1Znate ih sa naslovnica časopisa i iz filmova i reklama, možda ste i uživo vidjeli koji primjerak na europskim cestama, ali prilično smo sigurni kako vam je neki od skupocjenih primjeraka Bugattija jednostavno nedostižan. Ako je tako (a jest), sumnjamo kako ćete biti jedan od sretnika koji će se moći provozati njihovom prvom jahtom, čija proizvodnja kreće u suradnji s najvećim graditeljima luksuznih brodica na svijetu, Palmer Johnsonom. Ipak, ukoliko se to dogodi i nekako se domognete ove ljepotice, sjetite se gdje ste prvi put čitali o njoj i poklonite nam barem tjedan lagane uživancije i hedonizma. Stvarno, jel tražimo puno?

jahta 2 jahta 3 jahta 4

Ova zvjerka izrađena od karbonskih vlakana dolazi u varijantama od 13 i 27 metara, a cijela serija nosi naziv Niniette, po nadimku kćerke osnivača tvrtke, Ettorea Bugattija. Maksimalna joj je brzina solidnih 70 km/h iliti 38 čvorova, a dizajn slijedi već dobro znane postavke superautomobila poput novog Chirona. Ovakva ljepota i luksuz dakako koštaju, pa će najjeftinija verzija iz džepa izbiti finih 2,2 milijuna dolara. Kao što smo rekli, nedostižno nama smrtnicima, ali ovaj put uistinu moramo reći kako vrijedi svakog centa!

TAGOVIbugatti elita jahta luskuz niniette skupocjeno

Komentiraj