Lifestyle

uzmi i džakuzi

Aside Banners

Bugattijeva nova jahta je toliko skupa ludost da ima i jacuzzi

Piše , Objavljeno

Kad ti novac nije problem, ni jahte ti nisu problem. Ali zašto kupiti neku “običnu” prljavo bijelu jahtu kakvu ima cijela ekipa iz marine kad možeš kupiti Bugatti superjahtu. Cijena joj je samo 2.2 milijuna dolara, a ako si prava faca imat ćeš i 2.6 milijuna dolara vrijednog Bugatti Chirona u garaži za svoje kopnene djelatnosti.

Prije dvije godine su najavili iz Bugattija da će odraditi seriju od tri luksuzne jahte. Sve tri će biti prekrivene titanijem i ugljičnim vlaknima s dizajnerskim naglascima u Bugattijevoj zaštitnoj boji – plavoj.

Prva jahta iz serije je Niniette 66, simetrična ljepotica koja i nije nevjerojatno brza (80 kilometara na sat), ali nitko ni ne želi jurcati s ovom jahtom jer bi se najskuplji šampanjac na svijetu mogao proliti po tapecirungu.

Unutrašnjost je odrađena u koži i posebnom plavom hrastu koji je poznat po tome što ne trune tisućama godina. Niža paluba ima prostor za sunčanje, bar i jacuzzi. Jer… Zašto ne? Kad ti dosadi plivati u najbistrijem moru oko privatnog otoka, malo da odmoriš u jacuzziju.

Firepit_328_x_210

Helm_328__x_210

Jacuzzi_328__x_210

Running_Aft_Low_V2_328_X_210

TAGOVIbugatti jahta luksuz

Komentiraj