Lifestyle

Izgleda kao nuklearna otrovna gljiva

Aside Banners

Burger King ima novi ludi sendvič s krvavo crvenim pecivom

Piše , Objavljeno

Potrošači najviše vole dobro poznate proizvode čija im je kvaliteta poznata, ali ponekad se zažele i nečeg originalnog. Burger King im to pokušava dati svojim ludim burgerima!

burger 1Prošle je godine japanski Burger King isfurao poseban crni sendvič namijenjen ljubiteljima te negativa, metalcima i onima kojima je duša mračna, a osim uistinu nesvakidašnje boje i prilično neugodnog okusa ugljena pomiješanog s vrećom smeća taj Kuro burger nije imao ništa što bi ga učinilo hitom. Istina, mnogi su ga htjeli probati jer eto, ne vidiš svaki dan gotovo potpuno crni burger, ali teško se mogao naći itko tko je ovu klopu naručio dva puta. Čak i u Japanu, zemlji čiji stanovnici masturbiraju na televiziji i ližu si očne jabučice, pa nas mnoge stvari više uopće ne čude!

burger 2

No, Burger King ne odustaje jer, iako možda nisu imali uspjeha sa prodajom crnih sendvičem, svi su svjetski mediji pisali o tome, a takva se reklama ne može kupiti! Zato ove sezone predstavljaju svoj crveni burger nazvan Samurai koji će doći u varijanti s govedinom i piletinom. Ono što ga čini posebnim jest očita činjenica kako je pecivo i sir crvene boje, koja se postiže miješanjem smjese sa prahom rajčice. U svakom slučaju zvuči bolje od ugljena, a vjerujemo kako će i okus biti daleko ugodniji. Najveći problem ipak ostaje njegov izgled, koji prije baca na nešto sirovo, krvavo i otrovno, nego fino i ukusno. Ali eto, da smo u Japanu sigurno bismo ga probali, a to dovoljno govori o logici kojom se povode u Burger Kingu!

TAGOVIbizarno burger king crni burger crveni burger hamburger japan

Komentiraj