Dizajn

Disko na noktima

Aside Banners

Čarobni lak za nokte mijenja boju ovisno o vašem raspoloženju

Piše , Objavljeno

Lak za nokte je jedan od obaveznih modnih dodataka gotovo svake djevojke, ali čini nam se kako se na tom području već duže vrijeme nije dogodilo ništa revolucionarno. Ova “čarolija” bi to mogla promijeniti!

lakBilo da se radi o djevojkama koje na sebe svakog dana stavljaju tonu šminke ili o onima koje ju u potpunosti izbjegavaju, gotovo sve će na svoje prstiće staviti nekakav lak za nokte pa makar on bio i bezbojan. Možda nama dečkima to nekada nije potpuno jasno, ali ima nešto o tim premazima s tisuću nijansi zbog kojih se svaka djevojka osjeća ženstveno i posebno. Ipak, koliko god se proizvođači trudili stvoriti nove boje i varijante, čini se kako se na tržištu već dugo vremena nije pojavilo nešto što je uistinu revolucionarno pa je pravo vrijeme da hit postane lak za nokte koji mijenja boju ovisno o raspoloženju osobe koja ga nosi!

lak 7 lak 6 lak 5 lak 4 lak 3 lak 2

Zapravo se radi o posebnom dvoslojnom premazu koji sa svoje gornje strane ima pigment osjetljiv na promjenu temperature. Što je osoba koja nosi taj lak na prstima toplija, to je nijansa laka svjetlija, a što je osoba hladnija, lak je tamniji. Dakle, nije neka prevelika magija nego obična kemija. I ova priča o promjeni nijanse ovisno o raspoloženju je prilično nategnuti marketinški trik, ali svejedno… boja se mijenja! Normalno, potražnja za ovakvim proizvodom je ogromna jer daje fantastičan efekt (pogotovo kada se malo zaigrate s toplinom pa se nijanse počnu prelijevati) te se ponekad čini kao da na ruci imate cijeli spektar boja.

Ven y prueba las #MOODNAILS para estos #Carnavales2015

#MAGIC ⚡️

A video posted by BUTTⓧNGANG♡ (@ashleysbutton) on

No to nije sve! Postoji i varijanta laka koji daje sličan efekt, ali umjesto topline za promjenu boje koristi sunčeve (UV) zrak. Čini se kako ovakvi materijali postaju jedna od glavnih fora dizajna budućnosti, a jedva čekamo vidjeti na čemu će ih sljedećem upotrijebiti!

lak 8

lak 11

TAGOVIboja djevojke lak lak za nokte nijanse nokti promjena boje

Komentiraj