Lifestyle

peglaj

Aside Banners

Chris Pratt opet otkriva recept za gubljenje škembe, ovaj put ne za Čuvare galaksije

Piše , Objavljeno

Chris Pratt je bio onaj zgodni blentavi brat u Everwoodu, a zatim simpatični, ali bucmasti Andy u hit-seriji Parks and Recreation. Voljeli smo ga mi, voljela ga je i April, bolja polovica mu u seriji – ili ako ćemo nabaciti loše fore na račun tjelesne težine, bolja petina.

star wars star lord chris pratt

I odjednom se Chris odlučio promijeniti. Ni više ni manje nego za ulogu. Počelo je sa Zero Dark Thirty kada je za ulogu vojnika došao do fizionomije MMA borca, a zatim se pripremao i za ulogu u Guardians of the Galaxy gdje je po prvi put u karijeri trebao dobiti glavnu ulogu.

Doživio je nevjerojatnu transformaciju, ali u to je otišlo puno znoja, truda, salate i razbacanih utega.

Kasnije je izgubio tu superjunačku definiciju pa su se malo našalili na njegov račun u Avengersima.

One sandwich away from…

.

Sada se Chris priprema za novu ulogu, nastup u filmu Ghost Draft za koju mora izgubiti nešto težine. Pod “težina” pretpostavljamo da misli smanjiti udio tjelesne masti.

Evo što je izjavio na svom Instagram profilu (na Instagram Stories):

“Počinjem snimati novi film i moram skinuti nešto kilograma. Već sam skinuo oko 5 kilograma, što je jako dobro i dogodilo se jako brzo. Evo što sam radio: VODA! Ako ste kao ja i pitate se kako izgubiti na težini, odgovor je voda. Počnite s tim. Ne moraš ni vježbati super nabrijano: voda, voda, voda. Piški tri puta prije 10 ujutro. Probaj.”

Zvuči teško i umarajuće, ali ima smisla.

Dodao je i kako treba preskočiti pivo i sve prženo. Izbaciti ugljikohidrate. Izbaciti smeće iz prehrane i pet puta tjedno vježbati. Nema trikova ili tajni. Samo morate biti strpljivi i konzistentni.

Uz njega će u Ghost Draftu glumiti i J.K. Simmons koji će mu u filmu o ratu u budućnosti biti otac. Navijamo da ovaj SF film postane zapamćen po još nečemu osim “onaj film za koji je Chris Pratt opet došao u formu”.

TAGOVIchris pratt dolazak u formu fitness gubitak kilograma teretana vježbanje zdravlje