Lifestyle

Najbolje su jabuke iz vlastitog dvorišta

Aside Banners

Christiano Ronaldo ima novu curu i naravno da je pravi komad!

Piše , Objavljeno

Tipu poput Christiana Ronalda definitivno nije problem naći vrhunsku žensku, a nakon prekida s Irinom Shayk izgleda kako će slobodnjake pucati zgodnoj Luciji Villalon.

lucia 7Ne znamo za vas, ali mi već nekoliko dana lijemo rijeke suza zbog prekida Christiana Ronalda i prekrasne Irine Shayk koji su i službeno završili svoju petogodišnju vezu, jer se ona navodno nije pojavila na rođendanu njegove majke. Da, baš… Naši su nas izvori u samom vrhu hollywoodskog jet-seta već izvijestili kako The Rock već neko vrijeme roka Irinu, a izgleda i kako je slavni CR zabio koji gol na gostovanju. Tako bi mu nova djevojka mogla biti Lucia Villalon, mlada i zgodna TV voditeljica na Real Madrid TV-u.

lucia 6 lucia 5 lucia 4 lucia 3 lucia 2 lucia 1

Glasine o vezi ubojite Realove sedmice i 26-godišnje ljepotice traju još od osvajanja Ronaldova Ballon d’Ora, a hoće li ova veza trajati ili ne, iskreno nas uopće nije briga. Cura je pametna, školovana, vrijedna, ima extra bijele zube i jako je zgodna, a mi ćemo uvijek rado pomoći takvim djevojkama da se i u ovim krajevima čuje za njih. A sada ostaje samo ono teško pitanja – koja je bolja: Irina ili Lucia?!

TAGOVIchristiano ronaldo irina shayk ljubav lucia villalon nogomet real madrid ronaldo veza

Komentiraj