Dizajn

Te lude Walkenove oči

Aside Banners

Christopher Walken je jezivi krojač u reklami za obleku

Piše , Objavljeno

Christopher Walken je luđak, Oscarovac i jedan od najprepoznatljivijih glasova Hollywooda, a sada je u pomalo jezivi krojač u novim reklamama danskog tekstilnog diva!

christopher walken

Na spomen Christophera Walkena prvo nam na pamet pada karakteristični glas i način govora, te oni čudni, neurotični pokreti tijela i prepoznatljivi luđački pogled. Ne, nije nimalo ugodno kada Walken bulji u vas tim psiho očima, a čak i preko malih ekrana izgleda kao da vam vidi u dušu i zna koliko ga se bojite! Pa nije čovjek bezveze dobio Oscara, i to onih davnih dana, kada je ova nagrada još i značila nešto…

Jedna od jačih danskih izvoznih proizvoda, tekstilni brend Jack & Jones, angažirao je Walkena za svoju najnoviju reklamnu kampanju, a redatelj Martin Werner i marketinška tvrtka &Co. su odlučili iskoristiti jednog od najvećih glumaca današnjice na sasvim neobičan način. Naime, kao tip koji je najpoznatiji po svom glasu, Walken u pet kratkih spotova ne izgovara niti jednu jedinu riječ. Sve što radi jest da šije, plete, kroji i reže tkaninu (vlastitim prstima), pritom hipnotički gledajući u ekran, odnosno, u nas koji gledamo reklamu.

Jack & Jones – Made From Cool 1:

 

Jack & Jones – Made From Cool 2:

 

Jack & Jones – Made From Cool 3:

 

Jack & Jones – Made From Cool 4:

 

Jack & Jones – Made From Cool 5:

TAGOVIChristopher Walken christopher walken krojač jack & jones reklama reklamna kampanja viralni video

Komentiraj