Lifestyle

znali smo da nismo jedini

Aside Banners

Čini se da jako puno ljudi mašta o seksu s popularnim likovima iz crtića

Piše , Objavljeno

Otkud ovakvo istraživanje? A vjerojatno je netko htio saznati “jesam li sam u ovom, je li samo meni Elsa iz Frozena privlačna?”. Razumijemo.

Istraživanje je odrađeno na 4 tisuće Amerikanaca, a velik broj njih je izrazio kako ponekad fantaziraju o spolnim odnosima s likovima iz crtića.

Koliko velik broj? Pa – jedna od četiri osobe je izjavila da im se ovo događa.

Erotična sanjarenja o animiranim likovima nisu rijetka pojava. Seksualni psiholog dr. Justin Lehmiller s Kinsey Instituta (čuli ste za Kinseya ako ste gledali Masters of Sex) je rekao kako je ovo samo jedna od brojnih nijansi prirodne ljudske seksualnosti.

“Jedan način na gledanje takvih oblika fantazija je jednostavna manifestacija ljudske široke potrebe za seksualnim novotarijama.”

Više od polovice ispitanika se izjasnilo kako su maštarili od fiktivnim likovima iz knjiga ili filma, trećina je poželjela spolne odnose s nadnaravnim bićima kao što su vukodlaci ili vampiri (prokleta bila, Sumrak sago!), a 1 od 6 ispitanika se loži na vanzemaljce.

“Mnogi od nas imaju aktivnu maštu. Postoje osobnosti sklone fantazijama pa je sasvim normalno da imaju seksualne fantazije o gotovo svemu. Drugim riječima, ove fantazije su ponekad ništa više nego rezultat sanjaranja i odlutalog uma.”

Da, kužimo, i nama kad je dosadno na poslu, odlutamo pa se sjetimo kojekakvih bića koja su nas obilježila kroz odrastanje kao što su Seven of Nine ili Gamora (Gamora je friška, ali nismo rekli da smo prestali odrastat).

Nemoj se bedirati ako se ponekad sjetiš medicinskih sestara iz Pokemona ili April O’Neil iz Ninja kornjača, certificirani seksualni psiholog zaposlen na relevantnom institutu kaže da je sve u redu s tobom. Možda samo nemoj priznati to svojoj boljoj polovici ili ćeš joj morati objašnjavati čitavo ovo istraživanje i rezultate. A opet, možda i ona puno sanjari pa se samo jednom odjenete kao Aladdin i Yasmine. Who knows?

TAGOVIanimirani film animirani likovi crtići seks