Lifestyle

Zašto bi samo žene uživale?

Aside Banners

Čipkasto donje rublje za muškarce: Jer se i mi ponekad želimo osjećati seksi!

Piše , Objavljeno

Donedavno je seksi čipkasto donje rublje bilo rezervirano samo za žene, ali jedna australska obiteljska tvrtka želi to promijeniti!

Australian online retailer HommeMystere launches lingerie specially designed for men, Australia, May 2015Kada ste se zadnji put počastili seksi čipkastim donjim rubljem, preko svojih muških sisica prebacili grudnjak, a “obiteljske dragulje” spremili u ugodne svilene gaćice? “Nikada!“, kažete? Kažete da ste muškarac i da je jedino donje rublje koje posjedujete nekoliko pari bokserica koje ste kupili dok je Ivo Sanader još uvijek bio “uzoran građanin“? Da, to je uglavnom tako kod većine muškića, ali neki od nas (figurativnih “nas”) jednostavno uživaju noseći žensko donje rublje. Kakve sve devijantnosti svakodnevno radimo (ponovno, figurativni “mi”), ovo nikako nije nešto zbog čega bismo se trebali zgražati te bismo, štoviše, trebali podržati našu braću koja žele nositi grudnjake!

donje rublje 1Australian online retailer HommeMystere launches lingerie specially designed for men, Australia, May 2015

Upravo takvu uslugu pruža malena australska tvrtka HommeMystere, koja je jedna od prvih, ako ne i prva u svijetu koja se bavi isključivo proizvodnjom i distribucijom seksi muškog donjeg rublja. Radi se o tržištu koje nije previše atraktivno za seks-shopove, ali je ipak još uvijek kontroverzno za klasične robne lance. Tvrtku je 2008. godine osnovao bračni par Brent i Lara Krause, a povod im je bila činjenica da Brent nikako nije mogao naći donje rublje koje je priželjkivao: slično onom njegove žene, ali namijenjeno muškarcima.

Seinfeld – The Manssiere:

Sada se njihov posao toliko proširio da imaju kupce u preko 30 zemalja, a asortiman im je svakim danom sve veći. Osim klasičnih čipkastih i svilenih gaćica u ponudi imaju i haltere, najlonke te grudnjake (odnosno, kako bi Frank Costanza rekao, “manssieres“), a tvrde kako njihova klijentela ima iznimno istančan ukus te znaju što žele. Uglavnom se radi o oženjenim, imućnim muškarcima starijima od 40 godina koji uživaju u ugodnim materijalima ekskluzivnog donjeg rublja, ali ga nemaju potrebe pokazivati drugima, već u njemu uživaju u privatnosti svog doma. Pa eto, ako vam dojade bokse, znate kome se obratiti!

TAGOVIčipkasto rublje donje eublje muškarci muško donje rublje seksi donje rublje transvestit

Komentiraj