Klopa & Cuga

Đeki + čoksa

Aside Banners

Čokolada punjena Jackom Danielsom spaja dva omiljena nam poroka

Piše , Objavljeno

Dugo je vremena gorkasti liker od višnje iz Griotta bio jedini prihvaćeni oblik konzumacije alkohola i čokolade. Na svu sreću, u igru se uključio i gospodin Daniel.

whiskey čokolada

Ah, Griotte, mnogima od nas prvi doticaj s alkoholom, tako grešne i zabranjene… Niti onda, kao niti danas, nisu bile nešto previše fine, ali kada vam je to jedina prilika da okusite malo pića ‘za odrasle’, odbijanje nije bila opcija. Danas ćete pak Griotte naći eventualno kod neke ujne, kume ili starije susjede, koja ovaj slatkiš čuva za posebne prilike. Da, pojesti ćete jednu, možda i dvije, ali i to iz čiste pristojnosti, jer one jednostavno ne zadovoljavaju vašu potrebu za alkoholom. A niti čokoladom. Ako hoćete popiti nešto, otići ćete u prvu birtiju, naručiti dupli jeger i pivu, i učiniti to kako spada!

No, ne toliko poznati švicarski proizvođač prehrambenih proizvoda Goldkenn ipak ima nešto što bi vas moglo preobratiti. Umjesto čokolade punjene ‘djevičanskim’ likerom od višnje, oni odnedavno nude čokoladu punjenu Jack Danielsom! Odmah da vam razbijemo iluzije: ne, ne radi se o doslovnoj mjerici popularnog đekija u čokoladnoj kupolici (pa zašto dovraga ne?!?!?), već o whiskey sirupu s 8,5% alkohola.

whiskey čokolada

Znamo, znamo, nije baš san snova, ali opet, ako pogledamo konkurenciju, i više je nego dobrodošao novitet. Zamislite da se na nekom od tuluma pojavite s ovim mališanom. Pfff, pa dijelili biste te kockice kao što su ‘svećenici’ nekoć hipijima dijelili tripove. Oni koji su kušali ovu slasticu kažu da je prilično ukusna i zadovoljava sve potrebe za alkoholom i čokoladom, a jednu tablu od 100 grama morati ćete platiti oko 50 kuna. Eh, nitko nije rekao da će ovo biti jeftini sport…

TAGOVIalkohol čokolada jack daniels ovisnost whiskey

Komentiraj