Lifestyle

notorijus!

Aside Banners

Connor McGregor ima i svoj bicikl, ne vjerujemo koliko je predivan (bicikl, jel)

Piše , Objavljeno

Dobro se zna da Connor McGregor prije svojih borbi žešće žulja dupe na biciklu i da mu je to jedan od omiljenih oblika treninga. Osoba njegovog statusa vozi samo najbolje bicikle pa je tako vozio bicikle od Gerard Cyclesa, ali je odlučio da zaslužuje vlastiti bicikl – što se i dogodilo. FiftyOne Cycles izrađuju custom bicikle, a središte operacija im je u Irskoj.

mcgregor bike 1

mcgregor bike 4

Pogledaj ti samo taj bicikl. Koliko divan, suptilan i jednostavan. Nimalo kao Connor. A opet, neke druge pridjeve je totalno kao Connor, ali se brinemo da će se protumačiti krivo pa ćemo ih preskočiti. Da skratimo – a opet, savršen je za Connora.

Crni bicikl sa zlatnim detaljima (a kad se približiš, vidjet ćeš i neka slova) i malenom irskom zastavom na pozadini okvira koja nas je na prvu podsjetila na talijanske mašine. Connor McGregor pak koristi ravne pedale kako bi smanjio rizik obnove stare ozljede ACL-a, jedne od najgorih ozljeda koje se mogu dogoditi sportašu.

mcgregor bike 5

mcgregor bike 3

Nadamo se da će mu ovakva pila pomoći u postizanju neviđenih brzina i skupljanju snage za iduću borbu. Prošla s Mayweatherom nije prošla najbolje, ali je barem uzeo hrpu novca da se ne mora više nikada boriti. Ali koliko njega znamo, to je jače od njega, vidjet ćemo ga uskoro u ringu. Bilo bi u redu da se u pobjedničkom govoru zahvali i tvorcima ovog divnog bicikla.

TAGOVIbicikl biciklizam connor mcgregor fitness forma trening

Komentiraj