Lifestyle

boli

Banner300

Nogometaši prihvatili fit izazov Cristiana Ronalda s vježbom koju inače preskačemo – hoćeš i ti?

Piše , Objavljeno

Često preskačemo bilo kakav oblik trbušnjaka. Znaš ono kad se uhvatiš za glavu ili vrat pa se čupaš gore da ti se utroba ispresavija? Nekad smo čuli da je to loše pa smo se za trbušne mišiće posvetili nekim drugim vježbama.

Cristiano Ronaldo misli da smo budale i sa svijetom je podijelio izazov za karantenu koji je vrlo jednostavan na papiru, ali u stvarnom životu nešto teži, pogotovo nakon skoro desetljeća preskakanja vježbe. Izazov je “koliko trbušnjaka možeš u 45 sekundi”.

Ronaldo ih je odradio 142 u 45 sekundi. No ovo nisu klasični trbušnjaci. Podigneš noge da izgledaš kao slovo L i dodiruješ si stopala tako da nikad ne spustiš lopatice na pod. Ovo je puno bolja verzija od klasičnih trbušnjaka jer si ne vučeš glavu ni vrat, ne varaš momentumom i ne kriviš kralježnicu.

Koliko ih ti možeš?

Izazov su prihvatili i ostali profesionalni nogometaši – Vinicius Junior, Blaise Matuidi, Ansu Fati, Brat Haaland, Leonardo Bonucci…

Sigurni smo da bi još hrpa sportaša prihvatila izazov, ali ne smiju zbog povezanosti izazova s Nikeom.

Još neke vježbe s Cristianom Ronaldom možeš pronaći na Nike Training Club besplatnoj aplikaciji, a Cristiano će u suradnji s Nikeom raditi još ovakvih izazova jer je najavio Nike The Living Room Cup. Lik je mašina, ne košta nas ništa ubiti se od posla 45 sekundi. Nogometno-filozofskim rječnikom – “45 sekundi je više od nula sekundi”. Nećeš samo od tih vježbi postati kralj 8-packa kao Cristiano Ronaldo, ali moraš negdje početi.

TAGOVIcristiano ronaldo fitness sport zdravlje