Klopa & Cuga

Coca-cola?

Aside Banners

Crna voda je novi hit na tržištu – tko želi probati?

Piše , Objavljeno

U današnje vrijeme čovjek uistinu ne može vjerovati svakakvim glupostima koje nam pokušavaju podvaliti, ali crnu vodu bismo definitivno voljeli probati, čisto zbog toga jer je crna voda!

blk 2Kada bi sutra na naš planet došlo nepoznato bestjelesno biće s dijamantne planete (jep, tamo živi!) i reklo nam da u četiri riječi opišemo običnu vodu, svatko od nas bi vjerojatno izabrao ove karakteristike: mokra, bez mirisa, bez okusa i prozirna! Onda bi se našla neka šaljivčina i našem novom prijatelju ponudila BLK, posebnu crnu mineralnu vodu, na što bi ovaj pomislio da smo mu lagali i u napadu bijesa uništio sav život na Zemlji, a naš planet pretvorio u biljarsku kuglicu u intergalaktičkoj partiji biljara. Ili tako nešto, nije baš da imamo para angažirati Christophera Nolana na ovom scenariju…

Uglavnom, BLK je pravi proizvod, a zapravo se radi o kanadskoj izvorskoj vodi u koju je dodana fulvinska kiselina pa ova dva spoja reakcijom daju tekućinu crne boje. Proizvod su popularizirala braća Albie i Chris Manzo, čija je mama nekakva kvazi-zvijezda neobjašnjivo popularnog showa Real Housewifes od New Jersey, a momci posljednjih nekoliko mjeseci bilježe iznimno dobre rezultate. Sve su im zalihe potrošene jer svi žele probati crnu vodu, a uglavnom se radi o običnoj znatiželji jer ipak… crna voda!

blk

No, BLK je navodno puno, puno više, a sve to duguje čudotvornoj fulvinskoj kiselini, organskoj molekuli koja se već stoljećima koristi u alternativnoj medicini. Puna je elektrolita i visoke je pH vrijednosti, detoksicirajuće je čudo, opako dobro hidratizira (kao i svaka voda, jer to vode rade), nema šećera, ugljikohidrata niti kalorija, a neki tvrde da pomaže u suzbijanju tumora i drugih boleština. Naravno, sve ovo je uglavnom nepotvrđeno od strane znanstvene zajednice (pogotovo ovaj dio o boleštinama), ali ako želite probati jel ova nebuloza čemu, trk na Amazon i pljunite 7.99 dolara (oko 50 kuna) za jednu bočicu, odnosno 42 dolara (oko 250 kuna) za 24 komada. Uzdravlje!

TAGOVIblk crna voda fulvinska kiselina neobično piće piće voda

Komentiraj