Lifestyle

Zlo i naopako

Aside Banners

Crtanje obrva na bebama je novi bizarni, smiješni i pomalo jezivi internet hit

Piše , Objavljeno

Koliko se god želimo uvjeravati da roditelji koji svojim bebama crtaju obrve, to fotografiraju, te na kraju i objavljuju na netu čine nešto zlo, ne možemo se ne nasmijati njihovim ludorijama!

djeca 4

U svijetu je uglavnom uvriježeno mišljenje kako je sve pogodan materijal za šalu. Ipak, u neke stvari ljudi jednostavno ne žele dirati, a jedna od njih su definitivno mala djeca. To bi možda moglo i proći da se nije pojavio internet, koji je vrlo brzo postao idealno mjesto za skupljanje najluđih, najbizarnijih i najosebujnijih pripadnika naše vrste. Uskoro su krenule i prve masovne gluposti poput plankinga, vaderinga i milkinga, a sada nam izgleda slijedi doba crtanja obrva na bebama.

Jep, ako niste znali, bebe baš i nemaju obrve. Druga stvar koju također možda niste znali jest da obrve na prvi pogled izgledaju prilično bespotrebno, ali su zapravo iznimno bitne za oblikovanje lica i izražavanje emocija. Kada se ove dvije činjenice spoje, dobijemo univerzalnu i neopisivo snažnu potrebu da provjerimo kako bi to točno izgledale bebe s obrvama.

djeca 2

Malo crnog sjenila ili markera (po mogućnosti nekog koji se lagano pere), kreativne slobode i otvoren račun na Instagramu ili Pinterestu i trend je rođen. “Krivci” kažu da su za ovo uglavnom odgovorni djetinjasti muževi koje ne smiješ ostaviti niti dvije minute same s djecom bez da ne naprave neku pizdariju, ali sudeći po nekim fotkama, niti mamice nisu baš nedužne. A bože moj, ako tek rođena kćerka Kim Kardashian može imati uređene obrve, zašto ne bi to isto mogla i druga djeca?!

djeca 8 djeca 6 djeca 5 djeca 1 djeca 3 djeca 10 djeca 9

TAGOVIbebe bizarno crtanje obrva na bebama djece obrve šala smiješno

Komentiraj