Lifestyle

Bitch, please!

Cure se okreću protiv Kylie Jenner i ponosno pokazuju svoje prirodne usnice

Piše , Objavljeno

Jedan dan svi žele biti poput tebe i pokušavaju te kopirati do granica zdravog ukusa i pameti, a već se drugi dan cijeli internet može okrenuti protiv tebe. Eto, u takvom svijetu živimo…

kylie 1

U moru nebuloznih i idiotskih trendova koji nam se svakodnevno nameću preko slavnih i manje slavnih faca, #KylieJennerChallenge se izdvojio kao vjerojatno najgluplji, a pokazalo se kako može biti itekako opasan. Naime, 17-godišnja je uzdanica gotovo parazitskog Kardashian klana na Instagramu objavila fotku svojih punih usana, a zaluđene su i lako povodljive tinejdžerice odmah krenule kopirati taj izgled, vrlo često si umjetno napumpavajući usta sisanjem boca, čaša i čepova (da, izgleda gotovo jednako maloumno kao što zvuči), riskirajući tako vrlo ozbiljne ozljede. Naravno, jedina koja je od toga profitirala je bila mala Kylie koja je u žešćem naletu (slika se polugola iako je još uvijek maloljetna), ali sada izgleda kako se oštrica mača polagano okreće prema njoj.

Naime, nakon što su neki mediji počeli tvrditi kako Kylie inače nema tako pune usne i kako se radi o nekakvom estetskom zahvatu te nakon što je sama Kylie to tjednima negirala, sada je odlučila priznati kako si je usta ipak napucala injekcijama što je naravno izazvalo bujicu negativnih reakcija fanova. Osim riječima, neki od njih su se odlučili boriti i djelima pa je na Instagramu nastao novi trend, #NoKylieJennerChallenge. Kako ne pretjerano originalno ime sugerira, ekipa na ovaj način nudi alternativu lažnim napumpanim usnama svog donedavnog idola (na žalost, ona stvarno je idol mnogima!) te kači selfieje svojih prirodnih usana, kakve god one bile. Cure, žene pa čak i muškarci, svi se uključuju u ovaj pokret kako bi još jednom dokazali da je prirodno lijepo… i naravno, kako bi pobrali lajkove na Instagramu! Al’ ajde, ovo je valjda jedna od onih slučajeva gdje su skriveni motivi opravdani konačnom porukom i ciljem.

“You look like a baby prostitute” -Sister. #redlips #nokyliejennerchallenge

A photo posted by @millavictoria on

Don’t forget, these are the features they tried to teach you to hate. #kyliejennerchallenge

A photo posted by Nneoma (Knee-o-muh) (@nnescorner) on

 

#nokyliejennerchallenge

A photo posted by Ivanconmigo (@mangukillaa) on

TAGOVIInstagram kardashian Kylie Jenner trend usne usnice usta

Komentiraj