Lifestyle

Čovjek voli uživati

Aside Banners

Dan Bilzerian je pozvao vojne invalide na svoju jahtu prepunu ljepotica i pokazao kako ipak ima dušu

Piše , Objavljeno

Možda smo ga do sada gledali kao samo još jednog prebogatog kretena bez brige i pameti, ali sada ga gledamo kao prebogatog kretena bez brige i pameti sa mekanim srcem!

dan 1Nećemo lagati, zavidimo i donekle mu se čak i divimo, ali Dan Bilzerian nikako nije osoba koju pretjerano volimo. Frajer ima hrpu love koja se samo povećava iako nitko ne zna od kuda, putuje svijetom i svaki dan partija uz obilje fine drogice i skupe cugice, a uvijek je okružen polugolim ljepoticama zbog kojih bismo bili spremni otpisati vlastitu kuću. Upravo nas takav ekstravagantni život pomalo kopka, pogotovo jer se čini kako lika uopće nije briga za išta i ikoga osim njega samoga te se prema drugima ponaša kao prema nižim bićima. Mogao bi tu i tamo pomoći potrebitima, zar ne Dane?

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

No, sudeći po fotki koju je objavio prekjučer na svojem Instagram profilu, izgleda kako Bilzerian ipak nije toliko bezdušan koliko se čini, barem ne prema onima koje smatra vrijednima svoje pažnje. Tako je na svojoj luksuznoj jahti ugostio nekoliko veterana koji su ujedno i ratni vojni invalidi te ih je počastio bogatim izborom razne hrane i cuge te hrpom polugolih ljepotica. Nećemo ulaziti u to jesu li cure tamo bile svojom voljom ili su plaćene te je li njihov angažman uključivao i mogući seks s gostima, ali svatko igra s kartama koje su mu podijeljene, zar ne? U svakom slučaju vjerujemo kako se ekipa itekako zabavila, a Bilzerian, koji je inače i sam mornarički veteran s 4 godine staža, je barem malo saprao svoju prljavu dušu!

TAGOVIbogatstvo dan bilzerian jahta ljepotice provod tulum veterani vojni invalidi

Komentiraj