Lifestyle

Katastrofa!

Aside Banners

Dečki, dobro je znati: Moguće je slomiti penis, a evo kako se to najčešće i događa!

Piše , Objavljeno

Ako su muškarci osjetljivi na neki dio svog tijela, onda je to definitivno penis (i pridružena mu dva frendića), tako da bismo zbog ovih informacija mogli imati ozbiljne traume.

švarciOd trenutka kada dječak uđe u pubertet, njegov se život u potpunosti mijenja zahvaljujući pojavi jednog sasvim novog, ponekad i potpuno neočekivanog gosta: jednookog čudovišta znanog kao penis. Pošto se većina nas u početku ne zna koristiti njime (što jest jest, prije nismo morali rukovati teškom mehanizacijom) stvari znaju postati prilično neugodne, ali kako vrijeme prolazi i teorija se pretvara u praksu svi uglavnom skužimo neke cake. A onda jedne tople proljetne večeri u ovaj se naš neobični duet ubaci i treća osoba, djevojka (ili momak, nema diskriminacije). S obzirom na to da ta treća osoba u početku ne poznaje intimni odnos između muškarca i njegovog penisa, počinju i prve crne misli, a kada se stvari malo zažeste čovjek se jednostavno mora zapitati: “A što ako ga slomi?!

Iako se smatra svojevrsnom urbanom legendom, lom penisa je itekako moguć! Istina, događa se iznimno rijetko, ali otprilike jedan od 100 tisuća nesretnika će kad-tad nagrabusiti! Naravno, u penisu nema nikakve kosti tako da je “lom” možda krivi izraz, ali postoji nešto što se zove tunica albuginea, gusti splet vlaknastog tkiva omotan oko uretre i dvije cjevčice (corpora cavernosa) koje se pune krvlju kada je muškarac uzbuđen. Tunica albuginea je tijekom erekcije jako razvučena i kruta, a ako se na nju primjeni sila može puknuti (odnosno razderati se). Da se sam pakao spustio na vaš penis znat ćete po prepoznatljivom zvuku pucanja, trenutačnom gubitku erekcije, oteklini i boli koja je navodno agonizirajuća, a u svakom je slučaju potrebna rekonstruktivna operacija. Ššššš, imperatoru Maksimuse VII., nemoj se bojati, nećemo dati nikome da ti napravi ovakvo zlo!

Ekipa s brazilskog Sveučilišta u Campinasu tijekom deset je proteklih godina proučavala sve slučajeve frakture penisa u svom gradu (3 milijuna stanovnika), a ona je zabilježena ukupno 44 puta. Čak se 50% nesreća dogodilo dok je žena bila gore, a do loma je došlo kada bi ona svom svojom težinom “sletjela” na penis u erekciji koji bi ili ispao ili se na neki čudni način slomio unutar vagine (ne pitajte kako, ali valjda postoji način!).

žena goreNa drugom je mjestu sa 28,6% slučajeva seks s guza (koji je, logično, prvi uzročnik kada govorimo o homoseksualcima), a 21,4% čine ozljede zadobivene uslijed seksa u misionarskom položaju. Od 44 ispitanika njih je 6 navelo kako je do loma došlo “manipulacijom penisa” iliti samozadovoljavanjem i svakakvim drugim weird shit stvarima koje ljudi rade, a kod četvorice su nesretnika razlozi nepoznati. Sreća u nesreći jest da ih je svega dvoje nakon svega ovoga izašlo s trajnom ozljedom (erektilna disfunkcija), ali svejedno… od sada ćemo se seksati na malo drugačiji način!

TAGOVIlom penisa opasni seks ozljeda penisa ozljeđeni penis penis pimpek seks slomljeni penis

Komentiraj