Lifestyle

Aside Banners

Deset vrućih Talijanki

Ah, Bella Italia, la zemlja di fina klopizza i vinska kapljizza, visoka moda, ludi politiko, acceto balsamico i bellissime ragazze italiane!

Piše , Objavljeno

Na ovim stranicama već ste imali prigode posvjedočiti ljepotama, odnosno ljepoticama s dalekog istoka i latinske Amerike, a sada se vraćamo na Stari kontinent.

Krećemo sa susjednom Italijom i curama koje nam je podarila. Ovaj put izostavili smo neke općepoznate pojave (poput Monice Belucci ili Elene Santarelli) i fokusirali se na noviju i manje poznatu talijansku produkciju komada, većinom curki s njihove bogate i golišave TV scene.

Melissa Satta

Melissa Satta

Melissa Satta

Prva na našem popisu jedina nije rođena u Italiji, nego u Bostonu, ali ne dajmo da nam takve sitnice pokvare koncept, jer Melissa je prava Talijanka, ako već ne po mjestu rođenja, a onda sigurno po stasu.
Poput većine curki na ovom popisu, Melissa je TV zvijezda, hostesa jedne od najpopularnijih emisija i certificiranog rasadnika ljepotica – Striscia La Notizzia.

Melissa Satta na radnom mjestu

Elisabetta Canalis

Elisabetta Canalis

Elisabetta Canalis

Elisabetta je bivša, barem što se spomenute emisije Striscia La Notizzia tiče. Naravno, u svakom drugom smislu, Elisabetta je itekako aktualna. Danas se pojavljuje u talijanskoj filmskoj i televizijskoj produkciji, a tu i tamo sjedne pokoja manja uloga u pokojoj holivudskoj komedijici.

Elisabetta Canalis u emisji Controcampo komentirala je tekme

Federica Ridolfi

Federica Ridolfi

Federica Ridolfi

Već sa 17 godina Federica je počela zarađivati televizijski kruh, i to kao plesačica u brojnim zabavnim emisijama raznih talijanskih TV kanala. Iako je na sceni već petnaestak godina, Talijani je se još nisu zasitili. Jedna je od rijetkih talijanskih starleta koja se nikada nije slikala u toplesu, ali nije među rijetkima koje se nisu udale za nogometaše.

I Federica se kuži u nogomet(aše)

Elena Barolo

Elena Barolo

Elena Barolo

Nisu sve vruće talijanke tamnopute i tamnokose, ima tu nježnih plavuša koje dostojno viju tricolore. Eto, takva je i Elena, koja se na TV-u prvi put pojavila u ulozi hostese (veline) spomenute emisije Striscia la Notizia, i to u društvu Giorgie Palmas, sljedeće na redu u našem popisu. Kasnije je napredovala u karijeri, pa je zaredala voditeljsku i glumačku karijeru.

Giorgia Palmas

Giorgia Palmas

Giorgia Palmas

Giorgiji je 2000. godine za dlaku izmaknula titula Miss svijeta, a godinu dana kasnije, pobijedivši u zanimljivom rijalitiju Veline, postala je hostesa emisije Striscia la Notizia, u društvu prije spomenute Elene., gdje je taj vatreni duo dizao gledanost… hm, da… gledanost.

Giorgia je otkrila svoje draži za Max

Martina Stella

Martina Stella

Martina Stella

Evo jedne od rijetkih na ovom popisu koja ne spada u kategoriju televizijskih ljepotica. Martina je glumica koja se pojavila u nekoliko zapaženih filmova i serija ali nastupa i na kazališnim daskama. Naravno, kada ona kroči na daske, raste opasnost od požara.

Naravno da su njezine filmske uloge zapažene

Melita Toniolo

Melita Toniolo

Melita Toniolo

Talijanima je dizala živac i još ponešto svojim nastupom u Big Brotheru. Otvorena, skandalozna i prokleto seksi, spremna na sve za malo televizijske slave. Nakon što je rasturila BB, nastavila je javno djelovanje skidanjem za gotovo svaki muški časopis i pojavljivanjem u gotovo svakoj talijanskom TV emisiji. Od Melite vidjeli smo sve, ali želimo još!

Zavirite u Melitinu svačionicu

Rossella Brescia

Rossella Brescia

Rossella Brescia

Rossella apsolutno odgovara svim vizualnim stereotipima o Talijankama, a svojedobno je bila nazivana nasljednicom Maria Grazia Cucinotte. Bujna crnokosa ljepotica započela je kao miss simpatičnosti na izboru za Miss Italije, a poznavanje plesa omogućilo joj je da iste godine započne televizijsku karijeru oskudno odjevene plesačice.

Malo baleta, malo ispadanja…

Sara Tommasi

Sara Tommasi

Sara Tommasi

Započinjemo citatom:”Na početku se nisam željela skidati, ali kasnije sam se predomislila. Ja sam proizvod za prodaju na showbusiness tržištu.” Pa, Sara – kupujemo što god prodaješ! Sara je jedna od onih koja svoju karijeru duguje polugolim pojavljivanjima na TV-u, i nerijetko potpuno golim pojavljivanjima u muškim časopisima. Dovoljno.

Sara se skinula za Max

Valentina Dessi

Valentina Dessi

Valentina Dessi

Valentina je zvijezda u usponu, dvadesetogodišnjakinja koja još nije dobila svoju veliku šansu na TV-u, ali pogled na njezinu fotogaleriju uvjerit će vas u to da curka ima sve što je potrebno.

TAGOVIcurka elena barolo Elena Santarelli Elisabetta Canalis federica fontana Federica Ridolfi fotogalerija giorgia palmas i italija laura chiatti martina stella melissa satta melita toniolo monica belluci Rossella Brescia Sara Tommasi talijanke Valentina Dessi

Komentiraj