Lifestyle

I mi biiiii!

Aside Banners

Divlji petodnevni lezbijski festival je raj na zemlji u koji nismo pozvani

Piše , Objavljeno

Možda smo kao društvo još uvijek daleko od potpunog prihvaćanja LGBT osoba kao potpuno ravnopravnih, ali ovakvi nam događaji svakako pomažu!

dinahJeste li ikada doživjeli da netko negdje organizira epski tulum ili nekakvo putovanje, a vi iz nekog razloga niste pozvani? Mi do sada nismo, jer smo toliko cool da nam se tako nešto nije moglo dogoditi, ali uvijek smo bili sposobni pretpostaviti osjećaje tuge, razočaranja i još veće želje da prisustvujemo takvom događaju. E pa, više ne moramo zamišljati, jer je jedan takav događaj u američkom Palm Springsu završen baš ovih dana i ne samo da nismo bili pozvani, nego nam je ulaz bio strogo zabranjen. Nama i svima koje je majka rodila s tri noge: dvije iste i jednom malo kraćom!

Radi se o velikom lezbijskom festivalu The Dinah Shore, koji već 26. godinu okuplja najbolje i najluđe lezbijke koje svijet može ponuditi. Ove ih je godine bilo oko 20 tisuća, a cure su ludovale, opijale se, seksale, ljubile, skidale i drogirale se punih pet dana i sve to bez traga ijednog jedinog muškarca. Čak niti osoblje nije moglo biti muškog spola, već su ga sve činile djevojke! Neloša shema, zar ne?


 


 


 


 


 


 

Ovaj je festival inače nastao iz jednog golferskog turnira tamo negdje početkom 90-ih godina prošlog stoljeća, kada su se uglavnom lezbijske golferice odlučile malo začiniti vjerojatno najdosadniji “sport” na svijetu. Sada, u 2016. godini, sve je to preraslo u nešto zbog čega i mi poželimo zaigrati za drugu ekipu (hmh, što znači i promjenu spola… worth it!), a osim same neobuzdane zabave, ima i određenu svrhu: pokazati svijetu kako su lezbijke tu, kako imaju svoja prava, kako su zgodne, kako se vole zabavljati i kako nikada, ali nikada, neće okusiti kobasicu! Šteta…

TAGOVIfestival gay homoseksualac lezbijke LGBT neobuzdano party the dinah tulum zabava

Komentiraj