Dizajn

radije daska pod nogama nego u glavi

Aside Banners

Audi u novi model automobila ugurao prekrasan električni longboard

Piše , Objavljeno

Na pekinškom auto showu, Audi je prezentirao svoj Connected Mobility koncept – automobil baziran na poznatom Q3 modelu s jednim nevjerojatnim dodatkom.

audi longboard 1

Da, to je longboard.

U stražnjem braniku se krije prekrasno dizajniran električni longboard čija se baterija puni dok je on dio automobila. Navigacijski sustav ovog automobila procjenjuje je li vam praktičnije stići na odredište uz pomoć automobila ili longboarda. Ako ti predloži longboard, ponudit će ti optimalno mjesto za parkiranje.

audi longboard 5

Longboard je nevjerojatno remek-djelo napravljeno od aluminija i karbonskih vlakana. Možete ga upotrebljavati na tri načina. Prvi i očekivani je svakako normalan (ALI PREDIVAN) longboard, zatim kao romobil i zasad najbizarniji (jer nismo navikli na to, ali uskoro bi mogli) – teretni mod u kojem možeš natrpati štogod želiš, a longboard će te slijediti zahvaljujući signalu s tvog smartphonea ili pametnog sata.

audi longboard 6

audi longboard 2

Brzina longboarda? 28 kilometara na sat, a doseg na jednom punjenju je 12 kilometara.

Ne možemo reći kako je automobil nebitan jer je Audi poznat po svom dizajnerskom nasljeđu, ali mi bismo voljeli posjedovati samo ovaj longboard. Još kada bi se baterija punila normalnom “nogoguračkom” upotrebom – ovo bi bio savršen komad prometala.

audi longboard 4

TAGOVIaudi automobil dizajn longboard skate

Komentiraj