Dizajn

sklop sklop

Banner 300

Bicikli na preklapanje su inače ružni, ali ne i ovaj! Proglašen najboljim urbanim biciklom 2018.

Piše , Objavljeno

Kada bi gradski bicikli na preklapanje bili automobili – bili bi Toyota Prius. Praktični i pouzdani, ali ne želiš baš biti viđen kako grabiš kilometre s jednim takvim prometalom. Redovito malen okvir, maleni kotači, sav tvoj trud u teretani dolazi do izražaja na takvom biciklu, ali iz potpuno krivih razloga. Čak je i žgoljava Gwyneth Paltrow koja konzumira vlastitu kakicu prevelika na takvim biciklima, zamisli neku muškarčinu poput nas tek! Realno – tko bi se htio voziti na ovakvom biciklu ako baš ne mora?

Screenshot_7

Na Cycling World Dusseldorf konvenciji ove godine je u kategoriji najboljeg urbanog bicikla pobijedio Fiiz. Fiiz je preklopni bicikl kojeg smo cijeli život čekali. Bicikl je pune veličine i preklapa se na sredini, a zahvaljujući genijalnom mehanizmu preklopiš ga za dvadesetak sekundi ispred zgrade i uneseš gdje god treba. Čak ne bi trebalo biti ni drame da ovakvo čudo uneseš u tramvaj ili autobus.

bicikl 3

Dolazi s remenskim pogonom (jer su lanci odavno već za divljake – znamo, jer smo divljaci) koji uopće ne treba održavati, izrađen je od aluminija što znači da je nevjerojatno lagan sa svojih svega 12 kilograma. Pedale se preklapaju, upravljač se može lagano okrenuti da ne “strši”…. Vrhunski. Dolazi u šest boja, a mi smo se najviše naložili na onu crnu.

bicikl 2

Naravno, cijena nije malena. Čak i preklopna govanca koštaju puno tako da ćete razumjeti zbog čega je cijena ovakvog bicikla 2500 eura.

Više informacija potražite ovdje, dostava je planirana za jesen ako odlučite posjedovati jednog od ovih aluminijskih preklopnih čudesa.

TAGOVIbicikl gear kul oprema preklopni bicikl

Komentiraj