Dizajn

huuuge

Aside Banners

Bugatti osim auta sada radi i zvučnike – možda izgleda kao hladnjak iz pedesetih, ali toliko je i velik!

Piše , Objavljeno

Izvor fotografije: Bugatti

Bugatti je brend automobila koji je opjevan u mnogobrojnim poetičnim djelima mladih suvremenih umjetnika globalnih razmjera.

Drugim riječima, mnogi mladi reperi su već repali o tome kako će zaraditi za Bugatti i voziti svoje ljepše polovice gradom (ne koriste termin ljepše polovice, ali svi drugi pojmovi nam trenutno nisu prihvatljivi).

Isti taj Bugatti je odlučio napraviti zvučnik. Svojim audio uređajem nisu planirali utažiti žeđ kupcima koji guglaju “best budget bluetooth speaker cijena”. Ovo će biti high-end zvučnici što se cijene tiče. O mogućnostima ne možemo pričati jer ih ne znamo.

Naziv njihovog zvučnika je Royale te je nastao u suradnji s Tidalom (nema veze sa streaming servisom).

Francuski proizvođač planira napraviti limitiranu seriju zvučnika, kao što je to bio njihov auto iz kraja 20-ih/početka 30-ih. Proizveli su ih samo šest, a zvučnika će biti ČAK (!) dvadeset.

Pojavit će se u dvije verzije – Edition Blanc i Edition Noire te su vam na raspolaganju brojne opcije baš kao kada kupujete i njihov automobil. Nažalost, ne znamo kako je to te samo prenosimo informaciju.

Ako ste vi jedan od kupaca ovog zvučnika, svakako pripremite posebno mjesto za njega jer sa svojih 1.50m visine i 160kg težine sumnjamo da ćete ga baš sad seljakati iz sobe u sobu.

Također, ako ga kupite, javite nam pa da ga dođemo isprobati. Zanima nas da li i uživo izgleda kao aparat za kavu, mašina za brijanje ili stari frižider.

Cijena nije poznata, ali je skuplji od best budget bluetooth speakera.