Dizajn

da bar možemo do ovog

Aside Banners

Da bar možemo vježbati poput nordijskog boga – kettlebell u obliku Thorovog čekića!

Piše , Objavljeno

Teška su vremena. Mrzimo započinjati tekstove u tom tonu, ali istina je. Jedino što nas drži živima i potiče lučenje sretnih hormona je fizkultura. Kupili smo neke bučice, neke girje, dostavljači nas mrze. Sve je standardna fora, bučica kao bučica, girja kao girja, ali smo otkrili nešto što moramo podijeliti sa svakim tko želi vježbati doma sa stilom.

Thor Kettlebell je ime, izgleda kao Mjolnir i možeš vježbati da ga podigneš kad dođe vrijeme da nas žele uništiti nemani iz drugih galaksija.

Kettlebell ti pruža više varijacija od običnih vježbi s bučicama pa ga zato preporučamo, opcija je bezbroj, ali nijedna nije kul kao lamatanje s Thor Kettlebellom. Izgleda fantastično.

Napravljen je od lijevanog željeza, izgleda kao da su ga napravili isklesani bogovi Asgarda, a sigurni smo da će ovo biti fantastičan poklon za svakog tko želi u 2021. godini poništiti efekte 2020. godine na fizionomiju. A još nisu došli oni dani kad stavljamo francusku salatu na sve ikad.

Cijena je oko 80 dolara za verziju od 16 kilograma, idealnu za početak. Nažalost, dostava se vrši samo po Kanadi i SAD-u, a i nije baš praktično slati paket od 16 kilograma preko pola svijeta, stajalo bi te čitavo bogatstvo. Ali… Zašto ne bismo sami počeli lijevati željezo u udobnosti vlastitih garaža? Savršena ideja za pokrasti.

Ili šamaraj sve oko sebe s običnim girjama.