Dizajn

how you doin

Aside Banners

IKEA opet pobijedila – rekreirali dnevne boravke iz Simpsona, Stranger Thingsa i Prijatelja

Piše , Objavljeno

IKEA ima najjači marketinški tim. Zaboravi na domaće salone namještaja, zaboravi na likove koji ti “povoljno odrade regal”, ma sve zaboravi.

IKEA je rekreirala neke od najprepoznatljivijih dnevnih boravaka – čak i da vam ne kažemo otkud su, znali biste sami. Real Life Series je fantastičan potez koji možeš pogledati ovdje ako trebaš inspiraciju za interijerne pobjede.

Stranger Things, The Simpsons i Friends su izabrani za ovaj poseban IKEA tretman, namještaj je pristojne cijene, možeš si sve lako naručiti i prilagoditi sebi. Naravno – ako živiš u Americi. Ako ti se pak da kopati, velik dio komada možeš pronaći i kod nas u IKEA-i, ali bilo bi malo creepy živjeti u stanu od Monice i Rachel. Ili tkogod je živio tamo kadgod.

ikea 1

Malo bi bilo čudno živjeti u ovakvim nastambama. Zamisli još da ti i tvoja familija trčite na kauč iz Simpsona jer počinju Simpsonu na TV-u koji trče na kauč jer počinju Simpsoni na njihovom TV-u. Mindfuck. Simpseption. Metameta.

ikea 2

Ova Stranger Things soba je malo creepy, ali to možeš i od svoje sobe napraviti samo s lampicama i slovima na zidu. Bar za Noć vještica. Koja je stoljećima daleko. I usput – Stranger Things su online 4. lipnja. Pffffff. Može!

ikea 3

Ne, ovo nije plaćeni oglas. Nažalost. Ali ispitali smo po redakciji, trebamo madrac, tepih, TV konzolu i nekoliko fensi lustera. Ako itko čita, javite.

TAGOVIfriends IKEA simpsons stranger things

Komentiraj