Dizajn

ideje špricaju!

Aside Banners

IKEA se na najbolji mogući način pobrinula da znaš hoće li ti Playstation 5 stati u namještaj

Piše , Objavljeno

Izvor fotografije: Sony

Vjerujemo da ste upoznati sa situacijom gdje dođete u Ikeu, želite kupiti komad namještaja, ali niste sigurni u sve dimenzije koje su vam potrebne. Znate koliko može biti dugačak i širok, ali primjerice ne znate koliko će visok biti novi televizor kada ga postavite na komad namještaja. Iz tog razloga ne znate koliko može biti visok vaš namještaj namijenjen za multimedijske uređaje.

Ikea je priskočila takvim kupcima u pomoć. Ovaj put nisu televizori u pitanju već nešto što je sveprisutno u današnjem svijetu – konzole!

o2019i6nu5961

Izvor fotografije: u/TomaccoTastesLikeGma // Reddit

Ikea je odlučila napraviti makete nove generacije konzola odnosno Xbox series X i PlayStation petice. Na navedenim maketama imate zapisane sve potrebne dimenzije kako biste znali koji komad namještaja nabaviti za vaš glavni predmet koji će vam pružati multimedijsku zabavu.

Još jedna vrhunska ideja iz švedskog laboratorija dobrih ideja. Ako to niste dosad znali, nova Plejka je najveća konzola svih vremena dosad Nije lako toliko težak i velik komad ubaciti bilo gdje te je lijepo imati maketicu na raspolaganju

Prvi razlog je što nije baš jednostavno tu grdosiju nositi po ogromnom dućanu koji nema dovoljno prečaca, a drugi razlog je što vrlo vjerojatno još nemate peticu kao i većina svijeta… Jad i bijeda Sony, jad i b-i-j-e-d-a…

Već sada možete planirati namještaj za kupovinu vaše nove Plejkice kao da planirate dolazak prinove u obitelji. Nije li to lijepo? Nismo skočili do hrvatske Ikee, ali nadamo se da imaju iste makete na raspolaganju.

Što se tiče Xbox-a, realno, tko to koristi kod nas?

TAGOVIdizajn IKEA namještaj playstation 5 stanovanje