Dizajn

parice?

Aside Banners

Kakvo pranje novca: Porsche dizajnirao Star Wars svemirski brod koji kao izgleda kao Taycan?

Piše , Objavljeno

Evo, njemački proizvođač automobila iz Stuttgarta je otkrio kako dodatno promovirati svoj prvi potpuno električni automobil Taycan i njegovu penetraciju na američko tržište koja će se dogoditi u “evo samo što nije” roku. Baš kao i premijera novog Star Wars filma.

Ovaj behind-the-scenes video je zanimljiv jer spaja naše dvije strasti iz djetinjstva – Porsche i Star Wars, ali nismo potpuno osvojeni. Jer…

Financiranje filma je kompliciran pothvat, želiš ubrati brdo novca, a da ne kompromitiraš integritet umjetničke vizije i filma (koji prodaje brdo igračaka). Porsche i Star Wars su udružili snage kako bi ruka ruku mila. Ili kako bi se prale i okretale parice. Nekako nam nepotrebno, pogotovo zato što krajnji rezultat izgleda kao bilo koji Star Wars brod.

Malo smo cinični jer kao ovaj novodizajnirani Star Wars x Porsche spaceship nazvan Tri-Wing S-91X treba negdje sadržavati i Taycanov oblik. Mi to baš i ne vidimo, ali možda mi ne kužimo. Svejedno smo odgledali ovaj video o dizajnerskom procesu i udruživanju atipičnih partnera.

Pokušat ćemo skužiti svemirski brod u filmu.

TAGOVIporsche star wars