Dizajn

prsten preko bradavice

Aside Banners

Kampanja u kojoj muški nakit sakriva ženske dijelove tijela? Podržavamo!

Piše , Objavljeno

Nismo nikad pomišljali da nosimo prstenje (osim možda pečatnjaka za pisma uredu Vlade), ali ova nova kampanja novozelandskog modnog branda I Love Ugly nas je zaintrigirala.

i-love-ugly-jewellery-collection-03

Inače bismo zaobišli svaki moguću reklamu za muški nakit, ali u ovoj kampanji su kritična mjesta na divnim ženskim tijelima prekrivena nakitom, a opet kampanja nije neukusna (iako nije baš pristojna za višesatno analiziranje na poslu).

i-love-ugly-jewellery-collection-01

Kampanja promovira njihovu prvu mušku kolekciju nakita koja se sastoji od tri prstena nastala od oksidiziranog srebra (valjda je to stvarno pojam, ne znamo ništa o nakitu) na kojima su ručno izrađeni detalji, a postoji i jedna zlatna varijacija od 18-karatnog zlata.

1448960469bottom_banner2 i-love-ugly-jewellery-collection-04 i-love-ugly-jewellery-collection-06 i-love-ugly-jewellery-collection-08 i-love-ugly-jewellery-collection-09

Svaki komad je jedinstven jer nastaje posebnim procesom. Cijena za srebrno prstenje je između 255 i 335 dolara, a zlatni prsten će se prodavati za 2,110 dolara.

Kolekcija je dostupna od jučer i to na službenoj stranici branda – ILoveUgly.com. 

TAGOVIguzice i love ugly muški nakit nakit novi zeland nsfw prsten sise

Komentiraj