Dizajn

wakey wakey

Aside Banners

Kao klinci smo sanjali Game Boy, a sada se uz njega budimo

Piše , Objavljeno

Game Boy! Opjevani junak naših dječjih dana, a vjerojatno i jedan od najprepoznatljivijih komada hardvera u povijesti.

Već smo načuli da bi 2019. mogla stići mini verzija ovog čuda kao što je to bio slučaj s originalnom NES konzolom, a kasnije i Super Nintendom.

Ali nismo vas zato zvali.

Zvali smo vas da se riješite tog smartphonea u spavaćoj sobi koji vam remeti REM faze sna, zbog njega ostajete duže budni i to se odražava na ukupnu kvalitetu vašeg života. Deder, zakucaj taj smartphone u neku drugu sobu.

“Ali kako ću se probuditi ujutro?” pitaš se ti.

Ne, ovo nije reklama, ovo je scenarij koji je i nama pao na pamet. Budilica je rješenje. Ljudi su se ustajali rano i prije ere mobilnih telefona i njihovih popratnih aplikacija.

Nintendo je odlučio izbaciti budilicu – potpuno identičnu originalnom Game Boyu, samo što ne možeš peglati igre na njemu već možeš ustati i osvojiti stvarni svijet.

Zamisli zadnje sate sna, sanjaš kako si opet klinac i igraš Super Mario Land – ili još bolje, sanjaš da SI TI Mario (samo bez pedobrkova), a zapravo se budiš uz zvuke naslovne teme te vrhunske igre.

Staviš ovo na noćni ormarić, naspavaš se kao zmaj (ili King Coopa), ustaneš na vrijeme. Samo ne preporučamo prijedlog ove budilice ako si u vezi. Znaš da bolje polovice vole dizajnerske stvari. Iako nema nijednog ljepše dizajniranog komada hardvera od originalnog Game Boya.

Cijena mu je samo 35 dolara. Ništa. Požuri, prodaju se kao ludi. OVDJE

TAGOVIbuđenje game boy nintendo san super mario

Komentiraj