Dizajn

kakva pila!

Aside Banners

Koncept novog Tesla Cybertrucka, izgleda kao idealni Batmobile!

Piše , Objavljeno

Elon Musk je potresao svijet. Ne samo jednom, ne samo kad je djetetu dao ime nekog kiborga, ali ono na što ciljamo ovaj put je kada je svijetu otkrio Tesla Cybertruck koji je izgledao kao nešto ispalo iz Tomb Raidera iz 1998. godine kad je sve bilo kockasto i piramidalno – uključujući i Larino poprsje.

Futuristički dizajn, potpuno odvojen od svega što vidimo u prometu u 2020. godini, je šokirao svakog.

elon musk cybertruck

I da. Nije samo koncept u pitanju već ide u proizvodnju, neki ljudi su već poslali pare!

Dizajner Khyzyl Saleem nije imao strpljenja, morao je redizajnirati Cybertruck i moramo priznati da ovakav koncept (koji vjerojatno nikad neće u proizvodnju) izaziva emocije u nama. Emocije kakvih se ne sjećamo još otkad smo bili dječaci koji se igraju Hot Wheelsima.

tesla cybertruck redizajn

Njegov koncept je podjednako automobil i kamionet, a poznavatelji povijesti automobila će možda uočiti dizajnerski jezik legendarne Lancie Stratos, što je vjerojatno i razlog zašto nas ovaj koncept neodoljivo podsjeća na nešto u što bi Batman sjeo nakon što bi rekao neki glupi one-liner Robinu – tipa “uđi u auto”.

tesla cybertruck redizajn 2

tesla redizajn

Nadamo se da će ovo doći do Elona koji će možda i reagirati i sprovesti ovakvo nešto u djelo, bar u ovom ranjivom stadiju svog života kad je postao otac i kad prodaje sve svoje ovozemaljske posjede.

Ako želiš vidjeti više radova Khyzyla Saleema, moraš posjetiti njegov Artstation.

TAGOVIautomobil tesla cybertruck